Kanalizacija na televiziji u vidu rijaliti programa

profesori i nastavnici ne motivisani, nemaju autoritet..za desetak godina bice unikum onaj koji je pismen,a intelektualcima da ne govorimo ,pored silnih ovih privatnih fakulteta..

I kako onda da jedan ne motivisani covek, koji svoju profesiju svede na zanat, da zainteresuje jedno rasejano dete, kome je sve zanimljivije nego da sedi u ucionici? Pored kucnog vaspitanja, profesor igra jednu od glavnih uloga, a da bi profesor bio motivisan mora ipak malo da se ulozi u obrazovanje. Ne moze prof/nastavnik da ima istu platu ko kasirka u samoposluzi... Ne ide...

Zašto imate potrebu da se mešate u ukus/neukus drugih ljudi? Gde je to još bilo da manjina nešto nameće većini? Da se razumemo, ja od rijalitija pratim jedino Velikog Brata i to ponekad, ali mi je potpuno neshavtljivo to konstantno zgražavanje i hejtovanje svega i svačega. Ukoliko ne volite nemojte da gledate. Ali ne! Vi ako ne volite vi želite da naterate i druge da ne gledaju. Potpuna glupost.

I onda naravno likovi koji će reći ad ej sve što psotoji u Srbiji na TVu užas i loše. Baš s epitam šta oni gledaju. Pink je u produkcijskom smislu užas od televizije, ali ako ljudi to vole neka gledaju. Ali ako ne valja Pink ne znači da onda ne valja ništa od televizija u Srbiji.

Elem, zasto se ne napravi rijaliti gde ce ljudi da se savetuju od samog starta, da uzmu kredit, srede gajbu, oforme porodicu, da im se tu malo pripomogne, neko takmicenje ko je najsposobniji ili naucno nastavne emisije iz istorije, geografije,hemije, biologije..priroda, drustvo..ili mi sa Zapada uvozimo samo najgore..
fali nam jos samo srpski Jerry Springer show

Zašto imate potrebu da se mešate u ukus/neukus drugih ljudi? Gde je to još bilo da manjina nešto nameće većini? Da se razumemo, ja od rijalitija pratim jedino Velikog Brata i to ponekad, ali mi je potpuno neshavtljivo to konstantno zgražavanje i hejtovanje svega i svačega. Ukoliko ne volite nemojte da gledate. Ali ne! Vi ako ne volite vi želite da naterate i druge da ne gledaju. Potpuna glupost.

I onda naravno likovi koji će reći ad ej sve što psotoji u Srbiji na TVu užas i loše. Baš s epitam šta oni gledaju. Pink je u produkcijskom smislu užas od televizije, ali ako ljudi to vole neka gledaju. Ali ako ne valja Pink ne znači da onda ne valja ništa od televizija u Srbiji.

ne postoji sloboda. jesi slobodan ali nemas dovljno za tu slobodu, a ne mozes ni da zaradis - po definiciji. problem je sto smo objekat zahebavanja i vlade i vladinih medija, koji pospesuju razbibrigu, dekadenciju i manipulaciju masama

srbiji jos i dobro ide ko je na vlasti. pogledaj samo tajkune, politicare i mafiju. svi su stetni po srbiju i narod. ali narod je veci. nije moguce da je spas da svi postanemo tajkuni, poslanici ili krimosi. ne verujem

i pink ce imati silaznu liniju. ne ide im ovaj dvor bas najbolje, posle onih afera sa sms-ovima

Jeste. Ne mozete narodnu nametnuti nesto, ako oni to u dubini duse ne vole... Tako i sa rijalitijima. Ako narod to gleda, i voli da gleda (a vecina voli, jer ne bi se emotiovalo da nema debele zarade) kad bi se to ukinulo, manjina bi bila zadovoljna, a vecina bi pricala kako je dosadno i na tv nema sta da se gleda. Treba promeniti svest narodu a to je malo teze, dzaba zabrana, zabranom nista necete postici. Sasa Popovic i Zeljko Mitorivc su okvirno 5 miliona evra uzeli za farmu, od toga su neku sicu dali za licencu, ali dobar deo novca im je otisao u dzep. I zasto oni ne bi napravili opet neki rijaliti i zaradili novaca, kad se narod prima na to...

. Treba promeniti svest narodu a to je malo teze, dzaba zabrana, zabranom nista necete postici.

Slazem se.To je gotovo nemoguce preko noci.Treba ici postupno i u tom smislu mi se svidja ovo sto radi Prva televizija,koja pruza jednu dobru zabavu,u isto vreme ne degradirujuci i ne trujuci svoje gledaoce.Cinjenica je da mi jos od pokojnog Minimaksa nemamo dobru talk show emisiju i voditelja(eventualno Kesic malo odudara od tog klisea),da nemamo vise nekih edukativnih,porodicnih kvizova koji ce vezivati cele familije ispred TV ekrana,cinjenica je da nemamo pandam "Grand paradi" u smislu nekog "Hita meseca"(Jelen top 10 je smejurija),nemamo kvalitetan domaci serijski program,nemamo TV kabare,nemamo TV drame...I kako onda promeniti kulturnu svest naroda?Ovo doba je doba diktature kica i sunda.Televizije ne proizvode kvalitetan program,vec otkupljuju licence od nekih produkcijskih kuca i to plasiraju publici.Umesto da se ugledamo na neke kvalitetne inostrane programe,mi smo se ugledali na budjavi MTV i americke programe za obradu kasastih mozgova.Kad se da sansa mladim,kreativnim i energicnim ljudima,cija vizija odudara od ovog danasnjeg kulturnog miljea,tada mozemo da se mrdnemo napred...Ovako,od ta posla nema nista

mi stariji se rado secamo ovih divnih emisija iz decijeg programa.procitah jutros novine...i sta reci....ali nisam sigurna da li je ovaj clanak za ovu temu,ili je za pf politika ili je pak za zdravlje,jer se meni momentalno smuci kad procitam o nekoj velikoj nepravdi.
ovaj covek je zaduzio rts za sva vremena

http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/232388/Bajford-bez-penzije-i-ikakvih-prava

Ja zaista neznam kako ovaj nas narod guta sve sto se pred njega servira,kao svinje pomije.Prvo i prvo,zgrazavam se nad crtacima tipa ,,Ren i Stimpi,, koji su sve samo ne crtac..grozni su mi danasnji kompjuterizovani crtani filmovi,tu nema onog sarma koji su imali Tom i Dzeri,Snupi,divni crtaci poput Malog stopala i Damba.Danas na Ultri deca gledaju one japanske fetis crtace,gologuze devojcice,Brac lutke i Gormite..
Druga stvar,sta gledati od kompletnog filmskog programa..svaki treci film obiluje scenama nasilja,krvi do kolena,prodavanje americkih s ranja,laznih moralnih vrednosti..pre neki dan gledam film u kome troje dece pozele da prodaju svoju mamu,i da kupe neku drugu..i to i cine..to je deciji film inace..
O rijalitiju ovom i onom necu ni da pisem,sve je vec receno..samo promenim kanal,jedan,drugi,peti..i na kraju se zaustavim na nekom crno belom filmu..o cemu da govorimo kada Cola prodaje svoj cd uz prasak za ves..o cemu da pricamo kada je Ceca nasa najbolja pevacica..i kada mi iz pastete iskacu Ivan,Ognjen,i ostalo smece nacereno i na silu duhovito..daj da pljujemo druge pa cemo leciti svoje komplekse i dobicemo na popularnosti..ako iskopas drugome oko neces videti bolje..Boze dragi spasi nas..

Ja zaista neznam kako ovaj nas narod guta sve sto se pred njega servira,kao svinje pomije.Prvo i prvo,zgrazavam se nad crtacima tipa ,,Ren i Stimpi,, koji su sve samo ne crtac..grozni su mi danasnji kompjuterizovani crtani filmovi,tu nema onog sarma koji su imali Tom i Dzeri,Snupi,divni crtaci poput Malog stopala i Damba.Danas na Ultri deca gledaju one japanske fetis crtace,gologuze devojcice,Brac lutke i Gormite..
Druga stvar,sta gledati od kompletnog filmskog programa..svaki treci film obiluje scenama nasilja,krvi do kolena,prodavanje americkih s ranja,laznih moralnih vrednosti..pre neki dan gledam film u kome troje dece pozele da prodaju svoju mamu,i da kupe neku drugu..i to i cine..to je deciji film inace..
O rijalitiju ovom i onom necu ni da pisem,sve je vec receno..samo promenim kanal,jedan,drugi,peti..i na kraju se zaustavim na nekom crno belom filmu..o cemu da govorimo kada Cola prodaje svoj cd uz prasak za ves..o cemu da pricamo kada je Ceca nasa najbolja pevacica..i kada mi iz pastete iskacu Ivan,Ognjen,i ostalo smece nacereno i na silu duhovito..daj da pljujemo druge pa cemo leciti svoje komplekse i dobicemo na popularnosti..ako iskopas drugome oko neces videti bolje..Boze dragi spasi nas..

potpisujem

Ovoliki rijaliti programi sa tolikim brojem"javnih licnosti" gde se propagira neznanje, prostakluk, vredjanje, pretnje, pljuvanje, maltretiranje, polu retardirane osobe, kvazi intelektualci, pa dokle vise?!?!! Odakle samo vade takve persone?
Ovo je prava kanalizacija na televizijama, konstantno traovanje ovog naroda, ubijanje u pojam, strava i uzas!
Zasto nema emisija o prirodi ,kulturi, nauci, dostignucima?!
Dokle ovo trpeti i jos povrh svega placati to?
Voleo bih da se na ovoj temi iskazu sva nezadovoljstva povodom tv programa koji se nudi i da se daju predlozi sta i kako protiv tih i takvih programa..

uopšte nije reč ni o ponašanju ni o licima koja tu tavore već o tome da su otkrili novi bromazepam za masu, nove španske serije, kljukanje tv gledališta do beskraja i umrtvljavanje životnih i moždanih funkcija. sad nema čak ni pauze ni odmora, ide farma, pa dvor, pa VB. još gore ne izlaze ni iz novima, ni iz bilo kog elementa javnosti

inace nisam opšte nezadovoljan TV programom
jedino u načelu imaš obazu da plaćaš RTV pretplatu za Javni servis i njima možeš da se žališ... ipak i tu postoji koji milion ovaca koji je zaista i plaćaju i ovi su zadovoljni je stigne nešto odatle, stigne plen iz budžeta i još imaju iste uslove kao komercijalme TV za reklamiranje na svojim programima
sve dugo biraš da li ćeš da konzumiraš

Ovoliki rijaliti programi sa tolikim brojem"javnih licnosti" gde se propagira neznanje, prostakluk, vredjanje, pretnje, pljuvanje, maltretiranje, polu retardirane osobe, kvazi intelektualci, pa dokle vise?!?!! Odakle samo vade takve persone?
Ovo je prava kanalizacija na televizijama, konstantno traovanje ovog naroda, ubijanje u pojam, strava i uzas!
Zasto nema emisija o prirodi ,kulturi, nauci, dostignucima?!
Dokle ovo trpeti i jos povrh svega placati to?
Voleo bih da se na ovoj temi iskazu sva nezadovoljstva povodom tv programa koji se nudi i da se daju predlozi sta i kako protiv tih i takvih programa..

Pa daljinski je jedini lek. Dok postoje oni koji gledaju, dotle će i biti svog tog đubreta na tone.
Imam kablovsku pa biram šta mi volja. Od naših televizija ne mogu da izdvojim više ni jednu i da kažem, e ova mi se baš sviđa. Svoj revolt iskazujem tako da jednostavno ne plaćam TV pretplatu, nek se nose.

Back