Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
minder:Okolina Pozege. Prijanovici. Od pre neki dan sam poceo da citam ova cuda o Kanadi pa vise ni sam neznam kako se izboriti sa svim tim papirima za odlazak. Sve mi je to nesto mnogo zamrseno.Moze li to neko da mi to pojednostavi u najkracim crtama?
minder:Moja zena ima tetku u Kanadi pa mi nam ona mogla biti od pomoci. Ako je lakse otici na ovakav nacin kako mi predlazete onda ok. Ajde zemo da se nadjemo negde da popijemo pice negde pa da se ispricamo. Poz. ostalim forumasima!!!!!
Skilled Worker:Da bi otisao u Kanadu sa radnom dozvolom, pogledaj sta moras da ispunis: http://www.cic.gc.ca/english/work/index.html. Moras imati ponudu za zaposlenje od nekog poslodavca. Vidi da li tetka moze to da srediti. Ta ponuda se vrlo tesko moze dobiti, Klika je vise puta objasnjavao zasto. Inace, radna dozvola sama po sebi ti ne omogucava da budes imigrant. Mozda bi mogli da idete na varijantu Family Sponsorship preko tetke, ali to proveri, nisam siguran. Nisam se nesto bavio tom temom pa se unapred ogradjujem.
Ukoliko ti je cilj da odete u Kanadu da zivite, radite i postanete jednog dana drzavljani, onda Skilled Worker Class Immigration. Probaj da uradis test za bodovanje, cisto da vidis ima li osnova za tu varijantu pa nam javi rezultat. Najvaznije je da tvoje zanimanje bude na listi koja donosi bodove. Proveri i koliko bi tvoja zena mogla imati bodova, mozda bi ona mogla biti glavni aplikant...Posle mozemo zajedno prokomentarisati situaciju u vezi bodova.
Pre nego se testiram na test za bodovanje treba mi jos neke informacije. Kakva je razlika Skilled Worker Class Immigration od iseljenicke vize. Koliko bodova ti treba za to. Ja sam zanatlija (automehanicar) a zena ima visu turisticku skolu. Nama je otprilike misao da nekako odemo u Kanadu da zivimo, radimo i da postanemo drzavljani. Kako bi to moglo da na najlaksu varijantu dobijemo vize? I jos nesto. Kad bi otisao u Kanadu sa turistickom vizom i ne vratio se, sta bi se sa mnom desilo? Da li bi me neko proganjao od nadleznih organa i da li bi ikad mogao da zivim, radim i da dobijem drzavljanstvo.
minder:Pre nego se testiram na test za bodovanje treba mi jos neke informacije. Kakva je razlika Skilled Worker Class Immigration od iseljenicke vize. Koliko bodova ti treba za to. Ja sam zanatlija (automehanicar) a zena ima visu turisticku skolu. Nama je otprilike misao da nekako odemo u Kanadu da zivimo, radimo i da postanemo drzavljani. Kako bi to moglo da na najlaksu varijantu dobijemo vize? I jos nesto. Kad bi otisao u Kanadu sa turistickom vizom i ne vratio se, sta bi se sa mnom desilo? Da li bi me neko proganjao od nadleznih organa i da li bi ikad mogao da zivim, radim i da dobijem drzavljanstvo.
ROCKET:Gde je ekipa koja je vec predala svoje aplikacije? Zanima me da li neko ima neku novost. Ja sam predala u septembru 2006, i nista naravno....
Javite se saborci!
PAWLLE:Zanima me da li neko od vas ima iskustva sa agencijama koje ovde nude odlazak za Kanadu? Bio sam u jednoj u N.Sadu i oni kazu da je moguc odlazak za 3 meseca i to samo preko Kanadskog poslodavca sa kojim se prethodno obavi razgovor.