- Poruka
- 16.622
Toci se wiski, konjak, tekila, razni kokteli...
Pivo - NIKS!
pivo se toci, viski i ostali se kaplju..
tolke godine a iskustvo NIKS
Toci se wiski, konjak, tekila, razni kokteli...
Pivo - NIKS!
pivo se toci, viski i ostali se kaplju..
tolke godine a iskustvo NIKS
Kanada je davala vize za egzoticne plesacice sto je ustvari bila maska za prostituciju.
http://www.cbc.ca/canada/story/2004/12/02/exotic-dancers041202.html
....ma ja sam na takvim mestima uvek pio ''picolo''...viski ili konjak tačno ''nakaplju'' u čašu a meni se brzo sušilo grlo kad gledam ženske obline....
.....i tako se consiglieri i familija uselise u Kanadu.........![]()
Kad sam bio u Kanadi , primetio sam da je striptiz tamo bas najbolj koji u opste postoji .
Al nesto nisam video da ima prostutki . Verovatno ima , al ih ja nisam primetio .
A strip tiz barova kolko oces .
.....i tako se consiglieri i familija uselise u Kanadu.........![]()
Gde si glavonjasta mai
![]()
mane stani.........nego, ne rece da se ka^rate u boolju u kanadi??.....kakva je to viza??....umazana ???![]()
e to, ti barovi su za strip. moz da pipnes samo uz dozvolu umetnice, kamere rasporedjene na iljadu mesta.
i najbolje ribe.
u rupetine koje pominje verdoso, gde neke jadne devojke iz moranja moraju da se prostituisu za shaku pirincha, idu syebani tipovi koji ****** drugacije ne bi ni omirisali
Moram da ti kazem , da takva grozna mesta nisam tamo ni vodeo . A bio sam 5 meseci u Kvebeku .... najvise u Montrealu i kod nekih indijanaca na severu ... Al ti strip Barovi koje sam video u Montrealu su srtrava . Nema boljih i super je zezanje . Vidim da u njih idu bracni parovi .
Moram da ti kazem , da takva grozna mesta nisam tamo ni vodeo . A bio sam 5 meseci u Kvebeku .... najvise u Montrealu i kod nekih indijanaca na severu ... Al ti strip Barovi koje sam video u Montrealu su srtrava . Nema boljih i super je zezanje . Vidim da u njih idu bracni parovi .
e to, ima prostitucije po ulicama i bordelima, i mozda u nekoj rupi od strip bara, ali ovo sto sam ja posecivao je kompletno druga prica. zene, devojke izgledaju ko gromovi, igraju fabtasticno, mnoge daju srce u to, e al ozbiljno.
striptiz je u neku ruku umetnost, pa zensko telo jeste umetnicko delo
a dolaze i parovi i cele grupe mladica i devojaka, sve je uvek pod kontrolom i cakum pakum sredjeno, muskarci uljudni uglavnom. udjes u wc tip ti sipa tecni sapun u ruke pa ti ih onda osusi sa ubrusom.
klasa bre.
da ponovim za ostale, zensko telo je lepo za videti, nema nicheg nemoralnog u tome.
to i same plesacice znaju, i unovchavaju - zasluze su za uzivenje koje mi pruze.
posle jedne takve noci, bracni zivot postane jos kvalitetniji
Ma naravno . pa to i ja pricam . Zaiata je bilo straobalno i to nigde vise nisam vido ... bas nigde . A bio sam svuda .
Al jos nesto da dodam . Indijanci kod kojih sam bio .( KRI , a posle Mohavak ) su super tipovi , Vodili su me u ribolov. bio sam kod njih gotovo ceo mesec . Ucio sam ih da pevaju Marsirala Kralja petra Garda .
Mislim da vise nikad necu moci tako dobro da se provedem .
Ne mogu da verujem...............ucio si indijance da pevaju " Marsirala kralja Petra garda"????
koji si ti, ye*bote , pacijent................![]()
Ma naravno . pa to i ja pricam . Zaiata je bilo straobalno i to nigde vise nisam vido ... bas nigde . A bio sam svuda .
Al jos nesto da dodam . Indijanci kod kojih sam bio .( KRI , a posle Mohavak ) su super tipovi , Vodili su me u ribolov. bio sam kod njih gotovo ceo mesec . Ucio sam ih da pevaju Marsirala Kralja petra Garda .
Mislim da vise nikad necu moci tako dobro da se provedem .
Kanada je davala vize za egzoticne plesacice sto je ustvari bila maska za prostituciju.
http://www.cbc.ca/canada/story/2004/12/02/exotic-dancers041202.html
e to, ima prostitucije po ulicama i bordelima, i mozda u nekoj rupi od strip bara, ali ovo sto sam ja posecivao je kompletno druga prica. zene, devojke izgledaju ko gromovi, igraju fabtasticno, mnoge daju srce u to, e al ozbiljno.
striptiz je u neku ruku umetnost, pa zensko telo jeste umetnicko delo
a dolaze i parovi i cele grupe mladica i devojaka, sve je uvek pod kontrolom i cakum pakum sredjeno, muskarci uljudni uglavnom. udjes u wc tip ti sipa tecni sapun u ruke pa ti ih onda osusi sa ubrusom.
klasa bre.
da ponovim za ostale, zensko telo je lepo za videti, nema nicheg nemoralnog u tome.
to i same plesacice znaju, i unovchavaju - zasluze su za uzivenje koje mi pruze.
posle jedne takve noci, bracni zivot postane jos kvalitetniji
He bi ga . nisu oni imali pojma sta to znaci ... al nema veze . Zezali smo se .