Kanada-radna viza

danny evo i ja pokusavam naci iste informacije ali sve teze dolazim do pravih odgovora.u maju idem u toronto pa cu nadam se tamo lakse pokrenuti pricu oko radne vize i svega ostalog.
nadam se da ces uspeti doci do korisnih informacia i da ce ti biti mnogo lakse nego meni.ako kojim slucajem saznas nesto konkretno bio bih ti zahvalan ako bi iste informacije podelio samnom .moj mail je sonebmw@hotmail.com
hvala i srecno

Poslednja izmena:
danny evo i ja pokusavam naci iste informacije ali sve teze dolazim do pravih odgovora.u maju idem u toronto pa cu nadam se tamo lakse pokrenuti pricu oko radne vize i svega ostalog.
nadam se da ces uspeti doci do korisnih informacia i da ce ti biti mnogo lakse nego meni.ako kojim slucajem saznas nesto konkretno bio bih ti zahvalan ako bi iste informacije podelio samnom .moj mail je sonebmw@hotmail.com
hvala i srecno

ako imas do 35 godina, mozes na work&travel, pogledaj na sajtu Kanadske ambasade u Hrvatskoj

Meni je problem do Kanade doci...:), a ti pasos u dzep i lagano!!! Ja sam takodje elektro struke,da bi dobio LMO kao Appliance service technician( za taj posao imam ponudu) morao sam da apliciram http://tradesecrets.alberta.ca/sources/pdfs/forms/APPL_QUAL_WORK_EXP.PDF , odobrili su mi pa sada skupljam dokumentaciju za ambasadu. To mi je trenutno glavna preokupacija jer detalji odlucuju...:)!!! Dosta dobrih savjeta mi je dao botexag pa zelim i ovim putem da mu se zahvalim. Ako te interesuje nesto konkretno slobodno pitaj. Pozdrav i hvala

Hitno potrebna pomoć,pronašla sam poslodavca koji može da me zaposli u mojoj sTruci (frizera),obavila sam intervju preko skajpa i tehnički intervju veoma su zadovoljni,poslao mi je preko mejla aplikaciju koju ja treba da popunim i pošaljem u albertu provinciju inace je poslodavac iz kalgarija.i kad oni prime aplikaciju u Alberti oni će zvati moje poslodavce iz Srbije da pitaju za mene,da li je to standardna procedura za dobijanje lmo plus tu aplikaciju moram da platim 450$ da bi je uzeli u razmatranje.i da li to znači da će mi on tamo sve papire srediti ili svakako moram ići redovnpm procedurom preko Beča.molim vas da mi odgovorite i da se javi ako je neko imao sličnu situaciju u vezi tih papira.

pozdrav danny..nisam dugo dolazio ovamo jer sam se prokupirao sakupljanjem dokumentacije,i do sada vec dva puta isao u hr po dokumente.
Vidi jeste da ja imam HR pasos ali bih vise voleo recimo da imam PONUDU za posao kao ti :) .toga se najvise i plasim ,kako cu gore naci posao i da li ce biti u struci ili cuc morati za volan...
hvala ti na odgovoru i na preporuci :) ,srecno sa papirologijom :) !

ako imas do 35 godina, mozes na work&travel, pogledaj na sajtu Kanadske ambasade u Hrvatskoj

pozdrav botexag ,hvala na preporuci .Ja sam malo okasnio zbog jurnjave za potrebnom dokumentacijom jer mi se blizi polazak polako ka CAN.
Moj plan sam usmerio na drugu strano u odnosu na work&travel , pokusacu gore direkto da kontaktiram poslodavce a advokata za LMO imam i on ce mi pomoci oko tog dela.
Pitanje , sta predlazes da prvo uradim kada dodjem u kanadu sem da se naspava :D ,gde da okrenem ,da li da gubim vreme sa posao u struci ili odmah da se bacim na kamion ili sta vec??
hvala u napred na tvom vremenu!

kako ja da ti odgovorim na to pitanje?
ako imas opcije svakako prihvati posao u svojoj struci!
ako su to samo tvoje zelje, onda ces saznati kad dodjes u Kanadu da je realnost malo drugacija, i da ce ces biti srecan da uopste nadjes poslodavca koji je voljan da ti radi papire za radnu dozvolu

kako ja da ti odgovorim na to pitanje?
ako imas opcije svakako prihvati posao u svojoj struci!
ako su to samo tvoje zelje, onda ces saznati kad dodjes u Kanadu da je realnost malo drugacija, i da ce ces biti srecan da uopste nadjes poslodavca koji je voljan da ti radi papire za radnu dozvolu

Da znam da nece biti lako,zato cu i prihvatiti bilo koji posao da poslodavac hoce da mi obezbedi LMO..
hvala u svakom slucaju !

Back