E, vec sam mislila da ovde nema nikog iz Kanade da odgovori, samo ljudi koji zele u Kanadu.
Mi zivimo u Britanskoj Kolumbiji, u Kelowni.
Kada smo ovde dosli imali smo ideju da ce nam zivot blize prirodi prijati, ali smo ustanovili da nam to bas i ne lezi toliko, da se plasimo cougar-a, medveda i slicno pa osim ako ne kupimo pusku ili bar sekiru (sto je moja ideja) necu da idem po prirodi... na bajkere, kauboje, ponosne nato vojnike iz Afganistana smo se navikli.. i na bande i sve to cime se bave... Vise volim ljude koji bez puno obrazovanja rade poslove na nizim lestvicama nego da mi doktor nauka Paki zavrce usi dok pokusavam da rentiram auto koji sam bukirala jer je on nesto pogresno razumeo i osetio se diskriminsanim. Secam se kad smo jednom usli u Wallmart u Misisaugi, ne samo da nigde nisam mogla da nadjem salatu jer taj deo radnje nije bio u opticaju

nego smo bukvalno bili jedini beli ljudi u toj ogromnoj radnji i naravno da nikome nismo bili mili jer svi znaju kakve Kanada ima probleme sa tom "kulturnom raznovrsnoscu".
Inace imamo svoj biznis, nezavisno smo od lokacije u tom pogledu... u Ontariu i Kvebeku imamo neke poslovne partnere, pa i neke potencijalne... lokacija bi nam bila zgodnija svakako.
Bitno nam je da postoji prodavnica zdrave hrane, cist vazduh, ne znam... da su ljudi fini, ne nuzno doktori nauka i arogantni Pakiji koji rade posao ispod svojih ocekivanja.
Imamo dvoje male dece i stariji sin ce da krene u skolu u septembru... selili smo se po svetu mnogo u toku njegovog kratkog zivota, mnogo je to bilo stresno za sve, pa sam htela da nadjem sad neku lokaciju gde cemo konacno da ostanemo.