Кампању против мене води тајкун коме сам стао на пут, не плашим се његових веза са Бајденом и ЦИА

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да иза кампање против њега стоји један тајкун коме није дозволио да управља Србијом.

Вучић је подсетио да се против њега води хајка већ годинама уназад, а да су протести против експлоатације литијума само повод за наставак политичке борбе и покушај његове смене. Председник је понудио и референдум о опозиву уколико опозиција успе да сакупи две трећине потписа народних посланикa у Скупштини Србије и обећао да ће замолити владајући коалицију да им чак у томе и помогну.

Вучић је додао и да актуелну опозицију није занимала животна средина у тренутку када су били на власти као и да су тада хвалили пројекат Јадар.

- Ове из опозиције док су били на челу општине Косјерић није било брига за загађење које је долазило од цементаре, a у Бору нисте могли да дишете док ми нисмо преузели одговорност. За време њихове власти у свим медијима до 2012. године писано је позитивно о литијуму као о развојној и историјској шанси за Србију. То су говорили и сами политичари, попут Драгана Ђиласа. Сада су лагали људе да ће се копати у Ваљеву, Косјерићу, Пожеги и шта све нису измислили. Како вас више није срамота да тако лажете? Зашто нисте изградили неки пут или довели неку фабрику ако волите Лозницу - упитао је Вучић.

Како је навео, слушао је разне увреде на свој рачун као и лажи да поседује локале, ресторане и новац.

Председник је навео да се ради о кампањи која се води против њега, али и Србије.

- То је све наредио један тајкун и криминалац којем сам крив зато што сам се супротставио његовој жељи да управља овом земљом, а име му је Драган Шолак - појаснио је Вучић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-ne-plasim-se-njegovih-veza-sa-Bajdenom-i-CIA
Pogledajte prilog 1588105
Opa, drug precednik razotkriva soroševce? Zašto je odlučio da baš sad to kaže?
Tako je

Djilas i Solak su organizovali i letenje reprezentacije Srbije hrvatskim avionom u Nemacku a i prvenstvo u fudbalu za mlade u Albaniji

Sve je to smislio Beba Popovic samo da napakosti Vuçiçiju

440488533_18440421685024712_4594539126277982999_n.jpg

Back