Kampanja o Antinu

Ajoj... Stvarno si mislio da sam govorio o... :D

Inače, sada je kasno za male ustupke i čestitke :lol:
Sada treba i malo guze dati, šteta je učinjena odavno. Valja vaditi fleke.
Ili biti ponosan odmah u startu pa da nas krljaju na suvo, hteli mi to ili ne.

Озбиљно мислиш да је разлог то што им Србија не шаље роћенданске честитке у довољном броју:lol:. Дс им шаље много честитке. Кад им бус оде у вазду од ал каиде у лондону. Дс и остали осим Срс се утркивали ко ће да им пошаље више помоћи и да само кажу шта им је потребно.

Нико се више не улизује американцима од садашње власти у Србији. Као што су американци спасили анте павелића, тако ће сваког ко је против Србије. Фби у америци је одавно ставио Србију као непријатеља америке. Њима једино одговара уништена Србија и побијени Срби.

Greh je u stvari trositi reci sa tobom! Mozda nisam dobar u uvredama kao ti ali iskreno mislim da si u velikoj meri suzen u razmisljanjima! Ne kazem da si glup! To ne mislim ni za Seselja, Vucica, Nikolica, Milosevica! Ti samo ne dopustas da do tvog mozga dopre realnost! Zivis suvise u proslosti, malo u sadasnjosti a uopste u buducnosti!

Gresis ili ne razumes! I iznad tog tvog zapada postoji neko! i on je zapad njima! Na taj zapad ja mislim! Da li stvarno mislis da je Srbija toliko mocna da moze da se suprotstavi ili utice na bilo koji politicki tok u svetu? Mozda ti znas nesto sto ja ne znam!:-?

"Ја не мерим силу против које треба да се борим, већ величину светиње коју треба да браним".

То ако ти није јасно, неће ти никад ништа ни бити јасно.

Ajoj... Stvarno si mislio da sam govorio o... :D

Inače, sada je kasno za male ustupke i čestitke :lol:
Sada treba i malo guze dati, šteta je učinjena odavno. Valja vaditi fleke.
Ili biti ponosan odmah u startu pa da nas krljaju na suvo, hteli mi to ili ne.

Никад није ни било шансе да се запад придобије. Празне су приче да би запад се придобио да је милошевић уложио у пропагндну машинерију на западу. Уложили су арапи огроман новац у пропагандну машинерију на западу да се не нападне Ирак. Па им није вредело. Само је разлика у томе што запад се најео говна о Србима по медијама. Тај део би био знатно смањен да је милошевић уложио пуно новца у пропаганду на западу. Али би запад се понео исто према Србији.

Ја не дајем гузу, нити ће то урадити Срби. Наше време долази.

"Ја не мерим силу против које треба да се борим, већ величину светиње коју треба да браним".

Greh je u stvari trositi reci sa tobom! Mozda nisam dobar u uvredama kao ti ali iskreno mislim da si u velikoj meri suzen u razmisljanjima! Ne kazem da si glup! To ne mislim ni za Seselja, Vucica, Nikolica, Milosevica! Ti samo ne dopustas da do tvog mozga dopre realnost! Zivis suvise u proslosti, malo u sadasnjosti a uopste u buducnosti!

Реалност је да не вреди улизивање. Никад уценама неће бити краја од запада. Путин је обичан председник, па га запад прогласи аждајом. Кад схватиш да понижење није никакво решење, онда ћеш се опаметити.

Ok! Ako ja vidim da bi Srbija trebala da radi i da vidi ono sto cela Evropa radi tj. da se prikljuci jednoj organizaciji ciji je (geografski) sastavni deo, uzimajuci da smo ekonomski nerazvijeni i kao takvi slabi, MOLIM TE OBJASNI MI TVOJE VIDJENJE POTEZA I CILJEVA KOJIMA SRBIJA TREBA DA TEZI!!!!

Back