gost 186118
Veoma poznat
- Poruka
- 10.118
Да ли неко прати и данас и ових дана хајку коју У92 спроводи против ДСС, тврдивши да је у ствари Коштуница одговоран за убиство Ђинђића ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Хвала на исправци.Hmmmmmm, nisi u pravu. Navedeno je da Kostunjavi ima ulogu u politickoj pozadini ubistva Djindjica, a ne da je odgovoran. Uoci razliku.![]()

Zaglaviće Koštunica u kavez.
![]()

))Isto tako , ja već spustio roletne i pogasio sva svetla u kući !mrgrine ebala te strelica mislio sam da me hakerišu))
Сви они скупа имају улогу у политичкој позадини убиства јединог међу њима иоле свесног, и иоле заинтересованог за добро Србији.Hmmmmmm, nisi u pravu. Navedeno je da Kostunjavi ima ulogu u politickoj pozadini ubistva Djindjica, a ne da je odgovoran. Uoci razliku.![]()
Сви они скупа имају улогу у политичкој позадини убиства јединог међу њима иоле свесног, и иоле заинтересованог за добро Србији.
Зато су га и убили, јер, што свесно што несвесно, раде за српске непријатеље.
Pa da, a Koštunica nema veze ni sa jednim od ta dva.Standardno,prvo su se uhvatili Kolubare,a sad im je ovo tek leglo ko budali šamar da ga pljuju kako stignu.

Ja se ne pecam na to, meni je i strelica žuta.Ne stvarno,odavno mi to igra ispred ociju, nije prvi put.
A Kostunica nece da "zaglavi" nigde, jer evo odustali su cak i od njegovog svedocenja, kako cujem u vestima.

Pa da, a Koštunica nema veze ni sa jednim od ta dva.![]()

Ebote, sam izvali glupost i smeje se sopstvenom zaključku.Ja sam chuo da je on milijarder i da sve u Srbiji pripada njemu , a ovi Mishkovici...itd. su samo lutke u njegovim rukama![]()

Hmmmmmm, nisi u pravu. Navedeno je da Kostunjavi ima ulogu u politickoj pozadini ubistva Djindjica, a ne da je odgovoran. Uoci razliku.![]()
Ja sam chuo da je on milijarder i da sve u Srbiji pripada njemu , a ovi Mishkovici...itd. su samo lutke u njegovim rukama
P.S
:

Ja se ne pecam na to, meni je i strelica žuta.
A Koštunica dr Vojislav hoće da ide na saslušanje, nema mu spasa. Pa kad ga ispreskaču, priznaće da je izvršio i atentat u Marseju.![]()

..pored njegovog drugara Legije...![]()

Mislis pored Djikijevog i Chedinog drugara![]()
Ja se ne pecam na to, meni je i strelica žuta.
A Koštunica dr Vojislav hoće da ide na saslušanje, nema mu spasa. Pa kad ga ispreskaču, priznaće da je izvršio i atentat u Marseju.![]()