Кампања Б92 против Коштунице и ДСС

Zaglaviće Koštunica u kavez. :super:
gif_05.gif

Hmmmmmm, nisi u pravu. Navedeno je da Kostunjavi ima ulogu u politickoj pozadini ubistva Djindjica, a ne da je odgovoran. Uoci razliku.:rtfm:
Сви они скупа имају улогу у политичкој позадини убиства јединог међу њима иоле свесног, и иоле заинтересованог за добро Србији.

Зато су га и убили, јер, што свесно што несвесно, раде за српске непријатеље.

Сви они скупа имају улогу у политичкој позадини убиства јединог међу њима иоле свесног, и иоле заинтересованог за добро Србији.

Зато су га и убили, јер, што свесно што несвесно, раде за српске непријатеље.

Pa realno i jeste tako, to je sve splet prljavih igara, takva su, izgleda, pravila te igre.
A za samog Djindjica-ne znam ni sam, delovao mi je kao najsposobniji od cele te bulumente, a da se zamerio mnogima, jeste, pa je , nazalost, tragicno skoncao.

Ne stvarno,odavno mi to igra ispred ociju, nije prvi put.

A Kostunica nece da "zaglavi" nigde, jer evo odustali su cak i od njegovog svedocenja, kako cujem u vestima.
Ja se ne pecam na to, meni je i strelica žuta. :hahaha1:

A Koštunica dr Vojislav hoće da ide na saslušanje, nema mu spasa. Pa kad ga ispreskaču, priznaće da je izvršio i atentat u Marseju. :lol:

Hmmmmmm, nisi u pravu. Navedeno je da Kostunjavi ima ulogu u politickoj pozadini ubistva Djindjica, a ne da je odgovoran. Uoci razliku.:rtfm:

Da . Naravno . ne konkretnu ulogu , ko Djikijevi najblizi drugari .
Al sama kampanja je tako sramna , da ima da donese simpatije Kostunici , i da mu digne rejting .
Da ne ppricam da ovi na B92 kad god pomenu smrt pramijera , pusttaju Kostunicine snimke uz mracnu muziku .

Back