Kamene ploče ispisane Božijim prstom

Nazalost,JS odbacuju Biblijsku realnost sta uopste znaci Bozji Sin kada je rec o Isusu Hristu pa tako ga svrstavaju u kategoriji stvorenja,gde mu mesto definitivno nije...a do takvog zakljuccka dolaze tako sto se fokusiraju samo na Njegov prestoj na zemlji u oblicju sluge koje je uzeo kada je odlucio da se ponizi i uzme takvo oblicje !!!
Pa de odgovori jasno bez uvrtanja. Da li je za tebe Hristos Bog ili nije?

Питање је било зашто, а ово је одговор.
Мешаш одговор и оправдање. Где ти видиш оправдање ?
Pa ako su se oni poludeli i radili nešto pogrešno, šta se njemu zbilo pa da
bude gori od njih? Oni đipaju oko teleta, a on lomi nešto što je božijim
prstom napisano. Manje bi štete bilo da im se samo pridružio.

Da nije jogu vežbao pa ga demoni opseli? :think:

Nešto ti slabo na teme odgovaraju bibliski stručnjaci. Nisu obučeni za takva pitanja.
zato što im razum govori da nema nikakav smisao da on (mojsije) učini takvo bezočno delo a pre toga umoljava gospoda da se ne gnevi, a sam sebi to pravo daje. i razum onda pita, ko je tu ustvari glavni, po delu mojsije. e sad dolazi akrobacija da je taj gest potpuno opravdan i zašto se ti tu čudiš jer biblija je božija reč i to sve ima svoje zašto samo duhovno nismo na nivou da shvatimo.

zato što im razum govori da nema nikakav smisao da on (mojsije) učini takvo bezočno delo a pre toga umoljava gospoda da se ne gnevi, a sam sebi to pravo daje. i razum onda pita, ko je tu ustvari glavni, po delu mojsije. e sad dolazi akrobacija da je taj gest potpuno opravdan i zašto se ti tu čudiš jer biblija je božija reč i to sve ima svoje zašto samo duhovno nismo na nivou da shvatimo.
Bog se ne ljuti a ti se ljutis jer se bog ne ljuti
Svasta od tebe

Hristos je Bozji Sin,jedini Takav koji je ujedno PRVI I POSLEDNJI,i koji definitivno u kosmickoj hijerarhiji autoriteta nije SLUGA !!!
Ovo je Biblijska realnost u koju cvrsto verujem i koju ne nadogradjujem nit kastrim vec je prihvacam integralno,onakva kakva jeste.
Opet vrdanje. Je li Bog ili nije? Imaš li hrabrosti javno se izjasniti?

Opet vrdanje. Je li Bog ili nije? Imaš li hrabrosti javno se izjasniti?
Jel ti malo ovo sto sam rekao,jel ti nesto nije jasno ili sta konkretno ?
...znas ti mene,ja se cvrsto drzim onog sto ima u Bibliji i veoma pazljivo biram reci kako ne bi nekima dao priliku da bacaju kamenje na mene...!!!
Hajde budi musko i reci sta ti konkretno od onog sto sam naveo malo ili nedovoljno jasno u vezi toga Ko je Isus ???

...znas ti mene,ja se cvrsto drzim onog sto ima u Bibliji i veoma pazljivo biram reci kako ne bi nekima dao priliku da bacaju kamenje na mene...!!!
Hajde budi musko i reci sta ti konkretno od onog sto sam naveo malo ili nedovoljno jasno u vezi toga Ko je Isus ???
Želim odgovor na jedno jednostavno pitanje: da li je za tebe Isus Hristos Bog? Da ili ne. Ne može jednostavnije.

da li je Isus bog ili nije

znači ovako, imaš dve opcije
1. jeste
2. nije

i treću rezervnu
ne smem javno da iznesem šta mislim jer me pastor nadzire

Back