Kamala?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
361.300
Poznati izborni analitičar i prognostičar Nejt Silver objavio je svoju konačnu izbornu prognozu.
Prema njegovim simulacijama, Kamala Haris osvaja američke izbore ispred Donalda Trampa.
Međutim, rezultat je toliko tesan da tesniji ne može da bude

"Haris je pobedila u 40.012 od 80.000, ili 50.015% simulacija", napisao je Silver na društvenij mreži X
Inače, Silver je američki statističar, analitičar i novinar poznat po svojoj sposobnosti preciznog predviđanja političkih izbora i sportskih događaja.
Zbog toga ga neki nazivaju i "guruom prognoziranja".

Osnivač je i glavni urednik veb stranice "FiveThirtyEight", koja kombinuje analizu podataka s novinarstvom kako bi se predviđali trendovi i ishodi u politici, ekonomiji i sportu.Postao je poznat široj javnosti kada je tačno predvideo rezultate američkih predsedničkih izbora 2008. i 2012. koristeći sofisticirane statističke modele.

Ne znas li koju metodu je koristio?
Poznati izborni analitičar i prognostičar Nejt Silver objavio je svoju konačnu izbornu prognozu.
Prema njegovim simulacijama, Kamala Haris osvaja američke izbore ispred Donalda Trampa.
Međutim, rezultat je toliko tesan da tesniji ne može da bude

"Haris je pobedila u 40.012 od 80.000, ili 50.015% simulacija", napisao je Silver na društvenij mreži X
Inače, Silver je američki statističar, analitičar i novinar poznat po svojoj sposobnosti preciznog predviđanja političkih izbora i sportskih događaja.
Zbog toga ga neki nazivaju i "guruom prognoziranja".

Osnivač je i glavni urednik veb stranice "FiveThirtyEight", koja kombinuje analizu podataka s novinarstvom kako bi se predviđali trendovi i ishodi u politici, ekonomiji i sportu.Postao je poznat široj javnosti kada je tačno predvideo rezultate američkih predsedničkih izbora 2008. i 2012. koristeći sofisticirane statističke modele.

1730832118066.jpeg

Upravo tako.
Unaprijed spreman izgovor u slučaju da pobijedi, "Rusi se miješali".
Trump je po Rusiju loša opcija jer pod njim Merika jača.
Naprotiv - svima odgovara da Merika ojača

Najpre odgovara Amerikancima
Potom i Rusima jer neće morati da se kecaju sa lopovlucima demokrata.
Zatim odgovara Srbima
A kad odgovara Srbima onda se i Hrvati zainteresiraju pa onda i Hrvatima odgovara.

Jedino Demokratama ne odgovara stabilna Amerika
I Spontanim Gradjanima za Svakojako Okupljanje (SGSO)

Kamala

Kamala Kamala nisi više mala
ni devojčica ni šiparica
nisi više naivna napupela izbiračica
Sad si zrela žena sa viziom sveta
slobodnog transdženderizma i abortusa
kano sloboda ptičijeg leta

I kod nas si zbog toga na dobrom glasu
glavna junakinja prozapadnog medijskog lanca
nada svakog ovlaženog dugosrbijanca

Tvoje znanje i inteligencija nisu baš nešto
al ne mari duboka država i mediji
pokrivaju to slabo mesto

Nekada sam te se plašio
jer nosiš baklju totalitarizma
sada znam da to nije baklja, već štafeta.
Štafeta daljeg srozavanja zapadnog kredibiliteta
Zato sam promenio stranu, sleteo na drugu pistu
poturčio sam se u Kamalistu

Poslednja izmena:

Back