- Poruka
- 636
Meni devojka najlepsa kad se probudi ujutru u pidzami![]()
Zato vecina muskaraca i praktikuje jutarnji seks !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni devojka najlepsa kad se probudi ujutru u pidzami![]()
Vodim i ja u mrak ne kazemNe smetaju mi, vise ja njima smetam u 'HammerFall' majici.
Ne smetaju mi ni muskarci koji javno razmatraju kako su doticne cice vec postale dosadne i degute, ali ne bi imali nista protiv da ih odvedu u neki mrak a da niko ne zna (ovim ne prozivam forumase sa ove teme, jer ih ne poznajem).
A imam dve malo blize drugarice koje se potpuno uklapaju u opisani stajling, koje nisu glupe, nisu sponzoruse, vec sasvim normalne zrele devojke koje su uvek bile u mainstream-u.
1. ebiga imam uslovnu reakciju, kad neko kaže hamerfol, a ja ovo1.Ne smetaju mi, vise ja njima smetam u 'HammerFall' majici.
2.Ne smetaju mi ni muskarci koji javno razmatraju kako su doticne cice vec postale dosadne i degute, ali ne bi imali nista protiv da ih odvedu u neki mrak a da niko ne zna (ovim ne prozivam forumase sa ove teme, jer ih ne poznajem).
Ne smetaju mi, vise ja njima smetam u 'HammerFall' majici.
Ne smetaju mi ni muskarci koji javno razmatraju kako su doticne cice vec postale dosadne i degute, ali ne bi imali nista protiv da ih odvedu u neki mrak a da niko ne zna (ovim ne prozivam forumase sa ove teme, jer ih ne poznajem).
A imam dve malo blize drugarice koje se potpuno uklapaju u opisani stajling, koje nisu glupe, nisu sponzoruse, vec sasvim normalne zrele devojke koje su uvek bile u mainstream-u.
Koliko vas nerviraju ribe koje ko da su sisle sa trake?
Znate ono - minici,izblajhana kosa,pirsing u pupku i nezaobilazni "tramp stamp" (tatoo iznad guza).
Sto je najsmesnije sve one hoce da budu jedinstvene i da se istaknu u gomili a postizu upravo suprotno![]()
Neshto mi pade na pamet...da li je ikad iko video ABBA majicu?
Prebaci meni jednu takvu, nece se baci...Koliko vas nerviraju ribe koje ko da su sisle sa trake?
Znate ono - minici,izblajhana kosa,pirsing u pupku i nezaobilazni "tramp stamp" (tatoo iznad guza).
Sto je najsmesnije sve one hoce da budu jedinstvene i da se istaknu u gomili a postizu upravo suprotno![]()
Stvarno?
Sigurno je mnogo stara?