Kalup djevojke

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne smetaju mi, vise ja njima smetam u 'HammerFall' majici.
Ne smetaju mi ni muskarci koji javno razmatraju kako su doticne cice vec postale dosadne i degute, ali ne bi imali nista protiv da ih odvedu u neki mrak a da niko ne zna (ovim ne prozivam forumase sa ove teme, jer ih ne poznajem).
A imam dve malo blize drugarice koje se potpuno uklapaju u opisani stajling, koje nisu glupe, nisu sponzoruse, vec sasvim normalne zrele devojke koje su uvek bile u mainstream-u.

Ne smetaju mi ni muskarci koji javno razmatraju kako su doticne cice vec postale dosadne i degute, ali ne bi imali nista protiv da ih odvedu u neki mrak a da niko ne zna (ovim ne prozivam forumase sa ove teme, jer ih ne poznajem).
A imam dve malo blize drugarice koje se potpuno uklapaju u opisani stajling, koje nisu glupe, nisu sponzoruse, vec sasvim normalne zrele devojke koje su uvek bile u mainstream-u.
Vodim i ja u mrak ne kazem :)
Al mi sve to deluje ko repriza :)
Vec vidjeno znas :)

1.Ne smetaju mi, vise ja njima smetam u 'HammerFall' majici.

2.Ne smetaju mi ni muskarci koji javno razmatraju kako su doticne cice vec postale dosadne i degute, ali ne bi imali nista protiv da ih odvedu u neki mrak a da niko ne zna (ovim ne prozivam forumase sa ove teme, jer ih ne poznajem).
1. ebiga imam uslovnu reakciju, kad neko kaže hamerfol, a ja ovo
2. pa što da ih vode u mrak kad su već kul cice, valjda se skrndelji vode u mrak a ove se gledaju...

e od ovih izraza mi se...

svaka cast Parka... Inace, nisam ni mislila da treba da smuvaju neke gabore, vec ako ti je ddobra u mraku - sta je onda pljujes u javnosti.
Izvinjavam se M_n_v zbog izazivanja mucnine, takva namera nije postojala.

Koliko vas nerviraju ribe koje ko da su sisle sa trake?
Znate ono - minici,izblajhana kosa,pirsing u pupku i nezaobilazni "tramp stamp" (tatoo iznad guza).
Sto je najsmesnije sve one hoce da budu jedinstvene i da se istaknu u gomili a postizu upravo suprotno :thumbdown:

hehe, znaš i mene to jako nervira. Ne u smislu da šizim, već mi je bljak. Mislim da originalan može da bude samo onaj ko se ne trudi da bude niti originalan niti neoriginalan, već se oblači i radi samo ono što mu prija, naravno, poštujući neke osnovne principe pristojnosti. obično u pubertetu, a kod mnogih i nakon njega, počne da se javlja neki bunt koji je kao originalan i dobar, a u stvari jadan, pošto čoveka opet gura u drugu grupu. Tako da u stvari nema originalnih ljudi, već svi pripadamo nekoj grupi nekom šablonu ponašanja. E sad, stvar je inteligencije da li će neko prepoznati da nije jedini takav, pa prihvatiti da je deo neke grupe ili će insistirati da je jedino zrno peska u Sahari. Ne sekiraj se. Samo produži, ako ti se ne dopadaju.

Back