kaludjerica

• Začetnik teme Začetnik teme vs
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pre neki dana sam citala neke topice, pa vidim pljuju ljudi razne delove bg-a, kao da ne bi voleli svi da zive u najboljim delovima u strava vilama i sl...a znam neke ljude iz K. pa me je cisto interesovalo sta je sa njima...Rus, Laske...
a inace, nemam zbog cega da se ljutim..jedino volim da odgovorim :wink:

vs:
pre neki dana sam citala neke topice, pa vidim pljuju ljudi razne delove bg-a, kao da ne bi voleli svi da zive u najboljim delovima u strava vilama i sl...a znam neke ljude iz K. pa me je cisto interesovalo sta je sa njima...Rus, Laske...
a inace, nemam zbog cega da se ljutim..jedino volim da odgovorim :wink:
Takvi sto pljuju druge su najgori. Kompleksasi. Povrsni. Ne vrede ni pet para ako im oduzmes to sto imaju, cime se ponose i sta im predstavlja jedini argument da se smatraju vrednima. Toliko o njima.
Cast mi je bilo prepirati se sa Vama, draga damo. :wink:

Moji kumovi žive u kaluđerici, slave Svetog Nikolu i sptemaju najbolju posnu trpezu koja se može zamisliti. Inače su Dalmatinci i imaju pušnicu u dvorištu iz koje izlazi najbolji dimljeni šaran u ovoj galaksiji. :D
A dok stignemo do njih, tri dana jahanja po zayebanom terenu :roll:

ma nije to ni tako daleko..zavisi odakle krenes...ali kad pogledas, dokle ide Bulevar..skoro sam nesto trazila neki salon keramike, kao Bulevar je u pitanju, a na kraju sam bila u M.M. Lugu...
jeste da ima svakakvih ljudi, ali zivela sam ja i na Petlovom, sa nekim teskim seljacima u komsiluku...nema to veze gde zivis..inace nisam iz bg...a najbolje drustvo sam imala tamo u K.
a lover boy..u redu je 8)

Back