A sta mislite o zurki "maca glatka, a guza cupava" ?
Ovo jos nisam video ? Jel neko video ?
Je li ? Jel neko video "Luisa" ?

Ovo jos nisam video ? Jel neko video ?

Je li ? Jel neko video "Luisa" ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princeza na poslu:Malo je falilo da pustim decka, juce, da me obrije celu. (Ima neki blesavi trip da bi to bas zeleo da uradi on licno). Nekako mi je bilo... Cudno, pa sam mu rekla drugi put.
Mali, definitivno obecavam - sledeci put! Casna Princezina!
Hoće li dečko pustiti da ti obriješ njega?Princeza na poslu:Malo je falilo da pustim decka, juce, da me obrije celu. (Ima neki blesavi trip da bi to bas zeleo da uradi on licno). Nekako mi je bilo... Cudno, pa sam mu rekla drugi put.
Mali, definitivno obecavam - sledeci put! Casna Princezina!
Princeza na poslu:Brinem se da mu ne zadrhti ruka od uzbudjenja! Mada je dao primamljivo obecanje ako mu dozvolim...Robinzon Kruso:Princeza na poslu:Malo je falilo da pustim decka, juce, da me obrije celu. (Ima neki blesavi trip da bi to bas zeleo da uradi on licno). Nekako mi je bilo... Cudno, pa sam mu rekla drugi put.
Mali, definitivno obecavam - sledeci put! Casna Princezina!![]()
Princezo dozvoli momku da to uradi stvarno je uzbudljivo, ja sam to vec radio ali mora biti pazljiv, a meni je iskreno najvise bilo uzbudljivo kada sam brijacem stigao do cmara, pa sam ga dugo obradjivao dok mi se nije digo....ma veruj mi ceo cin je uzbudljiv kako za njega tako i za tebe...![]()
Au pa ti izgleda zivis za jedan dobar LIZZZZZZZ.dugi777jezik:Princeza na poslu:Brinem se da mu ne zadrhti ruka od uzbudjenja! Mada je dao primamljivo obecanje ako mu dozvolim...Robinzon Kruso:Princeza na poslu:Malo je falilo da pustim decka, juce, da me obrije celu. (Ima neki blesavi trip da bi to bas zeleo da uradi on licno). Nekako mi je bilo... Cudno, pa sam mu rekla drugi put.
Mali, definitivno obecavam - sledeci put! Casna Princezina!![]()
Princezo dozvoli momku da to uradi stvarno je uzbudljivo, ja sam to vec radio ali mora biti pazljiv, a meni je iskreno najvise bilo uzbudljivo kada sam brijacem stigao do cmara, pa sam ga dugo obradjivao dok mi se nije digo....ma veruj mi ceo cin je uzbudljiv kako za njega tako i za tebe...![]()
![]()
![]()
Cincezo, mljas , mljas, slurp, slurp, slatka, socna i zamamna je svaka kad je cista i mirisna, ali, suma ili pista, zavisi... Nekima je dlaka bitna i daje nuznu aromu, a neke tek sa cistinom glatkoce dobiju onu slasnost ambrozije i nektara... Sto kazu od **cke zavisi, kako joj je sladje, kako joj je decku aromaticnije i kako voli svoju malu da nosi i istura na ponos svoje koze i dlacica... Sve je lepo i slatko, samo kad je prijatno i u ljubavi... Jedino pravilo, zakon ! 8) 8) 8)
INTERESUJE ME KAKVU "ZURKU" NA "RIBICI" MUSKARCI VOLE DA VIDE ?DA LI VOLE CELAVE,SA CUPERKOM, DUGOKOSE ILI ...?ZASTO?
DEVOJKE NEKA PISU O SVOJIM EXPERIMENTIMA.....![]()
A sta mislite o zurki "maca glatka, a guza cupava" ?
Ovo jos nisam video ? Jel neko video ?![]()
Je li ? Jel neko video "Luisa" ?![]()
![]()
![]()
![]()
Meni nikako nije jasno sta znaci devojkama kad ostave onu crtu???
Ako idem idem do kraja!!
treba im putokaz da je nadju
najlepsa glatka![]()
treba im putokaz da je nadju
najlepsa glatka![]()