Kakvu Srbiju zelim? I bez EU i bez Rusa

Dodaj.
Ko ti brani?

Пун је интернет таквих бисера као ти

Један из УСА прича како треба Србију према УСА средити

Други из Русје како треба Србију Према Русије

Нико н еприча о паклу у њиховим рајевима

...

У чему се ти разликујеш

Ти из Тајланда како Србију према Тајланду треба средити ...

Сви сте отишли којекуде и само даљински солите .. а ни у месту где сте незнате како јесте

Секс индустрија је у Тајланду 10% целе економије Тајланда ...а ти нам дробиш о јефтином бемзину

Elem
Boli me dupe i za EU i za Ruse

Zelim samo Srbiju koja ce biti slobodna.
Gde ce se zskoni postovati
Gde ce ustav biti neprikosniven
Gde ce parlament i vlada odlucivati
Gde ce predsednik dekiti ordenja i pomilivanja i nista vise...ok. da tapse na priredbama.
Gde ce postojati zakoni da svako ko vredja Srpski narod i potura izmisljotine i lazi (Racsk, Srebrenica) mora da krivicno odgovara
Gde drzava nece finansirati NVO i medije (osim drzavnig RTS)
Koja ce ukinuti izvrsitelje
Koja ce imati zakon o poreklu prvig miliona
Koja ce ukinuti poslanicki imunitet i privilegije
Koja nece finansirati politicke stranke
Koja nece pregovarati o bilo cemu sto je u suprotnosti sa ustavom (Kosovo)
U kojoj nece biti zatamljenih ugovora
U kojoj ce u svakom mediju moci da se cuju sve politicke opcije
U kojoj ce marze na benzin, hranu....biti razumne *na Tajlandu litar dizela 93 centa a nemaju svoju proizvodnju)
U kojoj ce nacionalni koncenzus znaciti stvarnu podrsku velike vecine naroda, bez obzira na politicke stavove, a ne mastu jednog coveka
Zemlju koja ce znati da saradjuje i sa istokom i sa zapadom.
Zemlju u kojoj ce se znati sta da ocekujes pre nego sto bilo sta zapocnes
Zemlju u kojoj ce ministar, premijer ili njegovi saradnici morati da daju potkrepljen odgovor na svako pitanje
Zemlju u kojoj ce biti obavezna odgovornost za rszna pribijsnja rokova i enormbe skokove troskova za izvidjenje raznih radova.
Zemlju koja ce imati obavezujuci kodeks ponasanja za sve javne licnosti.
Zemlju bez rijakiti programa
Zemlju u kojoj ce se javno utvrdjivati poreklo imovine. U slucaju funkcionera i za snahe, surnjaje i pasenoge....

Utopia?
Da
Ali bez toga uvek cemo biti supak sveta.

Kakve to veze ima sa Rusima?
:hahaha:

Nije moguće.

Da bi bio slobodan, moraš biti jak ekonomski i vojno. A Srbija to nije. Ovde vladari novac ne ulažu u razvoj već ga trpaju u svoje džepove. Poenta im je uvek ista, da država bude što jadnija a oni što bogatiji.

Sa jadnom državom ne možeš da prkosiš velikim silama i da budeš slobodan. Moramo se opredeliti između zapada ili istoka i naći sebi mirnu luku gde ćemo se utopiti u geopolitička dešavanja.

A stranu treba odabrati shodno svojoj lokaciji, saradnji i dijaspori. Mi smo na teritoriji zapada, sa zapadom nam je 90% saradnje i tamo nam je sva dijaspora. Tako da je stvar logična - zapad.

A na komentare "ali zapad su bedgajsi, istok su gudgajsi", neću odgovarati. To su dečiji pogledi na svet. Mi ne treba da se rukovodimo time ko je gudgajs i bedgajs nego svojim interesima.

Elem

Gde ce se zskoni postovati
Gde ce ustav biti neprikosniven
Gde ce parlament i vlada odlucivati
Gde ce predsednik dekiti ordenja i pomilivanja i nista vise...ok. da tapse na priredbama.
Gde ce postojati zakoni da svako ko vredja Srpski narod i potura izmisljotine i lazi (Racsk, Srebrenica) mora da krivicno odgovara
Gde drzava nece finansirati NVO i medije (osim drzavnig RTS)
Koja ce ukinuti izvrsitelje
Koja ce imati zakon o poreklu prvig miliona
Koja ce ukinuti poslanicki imunitet i privilegije
Koja nece finansirati politicke stranke
Koja nece pregovarati o bilo cemu sto je u suprotnosti sa ustavom (Kosovo)
U kojoj nece biti zatamljenih ugovora
U kojoj ce u svakom mediju moci da se cuju sve politicke opcije
U kojoj ce marze na benzin, hranu....biti razumne *na Tajlandu litar dizela 93 centa a nemaju svoju proizvodnju)
U kojoj ce nacionalni koncenzus znaciti stvarnu podrsku velike vecine naroda, bez obzira na politicke stavove, a ne mastu jednog coveka
Zemlju koja ce znati da saradjuje i sa istokom i sa zapadom.
Zemlju u kojoj ce se znati sta da ocekujes pre nego sto bilo sta zapocnes
Zemlju u kojoj ce ministar, premijer ili njegovi saradnici morati da daju potkrepljen odgovor na svako pitanje
Zemlju u kojoj ce biti obavezna odgovornost za rszna pribijsnja rokova i enormbe skokove troskova za izvidjenje raznih radova.
Zemlju koja ce imati obavezujuci kodeks ponasanja za sve javne licnosti.
Zemlju bez rijakiti programa
Zemlju u kojoj ce se javno utvrdjivati poreklo imovine. U slucaju funkcionera i za snahe, surnjaje i pasenoge....

Utopia?
Da
To je to otprilike

Nije moguće.

Da bi bio slobodan, moraš biti jak ekonomski i vojno. A Srbija to nije. Ovde vladari novac ne ulažu u razvoj već ga trpaju u svoje džepove. Poenta im je uvek ista, da država bude što jadnija a oni što bogatiji.

Sa jadnom državom ne možeš da prkosiš velikim silama i da budeš slobodan. Moramo se opredeliti između zapada ili istoka i naći sebi mirnu luku gde ćemo se utopiti u geopolitička dešavanja.

A stranu treba odabrati shodno svojoj lokaciji, saradnji i dijaspori. Mi smo na teritoriji zapada, sa zapadom nam je 90% saradnje i tamo nam je sva dijaspora. Tako da je stvar logična - zapad.

A na komentare "ali zapad su bedgajsi, istok su gudgajsi", neću odgovarati. To su dečiji pogledi na svet. Mi ne treba da se rukovodimo time ko je gudgajs i bedgajs nego svojim interesima.
Da li sam rekao nesto drugacije sem ono na koju stranu se opredeliti?

Црна гора не би била туристичка да СФРЈ после земљотреса није уложила све напоре да се обнови.

Црна гора не би била туристичка да Вам Руси нису баснословне пар упумпали

Црна гора не би била туристичка да и даљње милиони глупих српкиња и срба иде на 'српско'море

да буде испљувано и понижено и да се купа у канализацији
Crna gora ne bi bila turisticka destinacija da Srbija 10 godina nije placala samodoprinos za oporavak Crne Gore i da nije skolovala 99% Crnogorskih kadrova u ana bas svim oblastima....

Crna gora ne bi bila turisticka destinaciha da Srbija 10 godina nije placala samodoprinos za oporavak Crne Gore ivda nije skolovala 99% Crnogorskih kadrova u ana bas svim oblastima....

Тајланд не би био што је да 10% БДПа није секс туризам ...

Можда им је зато јефтин бемзин .. да буде лакши промет :think:

Треба ли у Србији увести поефтин секс туризам да би пала цена бемзина?

Poslednja izmena:
Тајланд не би био што је да 10% БДПа није секс туризам ...

Можда им је зато јефтин бемзин .. да буде лакши промет :think:

Треба ли у Србији увести поефтин секс туризам да би пала цена бемзина?
DOk je vas koji placate za seks uvek ce biti i onih koji ce vam rado preneti rrazn tripere uz nadoknadu.
Zakon ponude i potraznje. Jedni od drugih zavisite.
Da imas sta sa J. ne bi trazii prostitutke svuh boja kako sam kazes.
Ali....pacenika uvek ima. Tu ne mogu da vam pomognem.

DOk je vas koji placate za seks uvek ce biti i onih koji ce vam rado preneti rrazn tripere uz nadoknadu.
Zakon ponude i potraznje. Jedni od drugih zavisite.
Da imas sta sa J. ne bi trazii prostitutke svuh boja kako sam kazes.
Ali....pacenika uvek ima. Tu ne mogu da vam pomognem.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/p...je-jedan-stanar-namerno-zapalio-dusek/qkc97lz

Пожар је подметнуло психички оболело лице..

Можда је деценијама рмбао у иностранству па кад му је родбина све узела и у дом га сместила

једино то смислио као решење да му буде боље

https://www.blic.rs/vesti/hronika/p...je-jedan-stanar-namerno-zapalio-dusek/qkc97lz

Пожар је подметнуло психички оболело лице..

Можда је деценијама рмбао у иностранству па кад му је родбина све узела и у дом га сместила

једино то смислио као решење да му буде боље
Srbiju vodi psihicki obolelo lice.
Zato je pola Srbije svaki da na ulici a ne temi o normalnoj drzavi psihopate pricaju o prostituciji

"Postoje osnovi sumnje da je požar podmetnut, a policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastavlja intenzivan rad na utvrđivanju svih okolnosti"

Razumem da si ljubitelj supka ali ja nigde nisam pravio takva poredjenja niti sam komentarisao kakav je Tajland. Osim cene dizela.

Dakle, to pitanje mozes da raspravis sa samim sobom.
Elem

Da

Па тема ти је дебата о твојем рангирњу Србије као највећега шоопка света

Elem
Bez nekog stepena saradnje sa obe strane teško da bi ovde bilo šta moglo da se razvija.
Kao najveći problem po nas vidim mentalitet ljudi sa ovog prostora, a to je nemoguće promeniti u nekom kraćem periodu.
Što se zakona i sistema tiče kontam da i nije toliko teško promeniti ga na bolje u nekom razumnom roku, mada metode bi morale da budi brutalnije prirode.

Bez nekog stepena saradnje sa obe strane teško da bi ovde bilo šta moglo da se razvija.
Kao najveći problem po nas vidim mentalitet ljudi sa ovog prostora, a to je nemoguće promeniti u nekom kraćem periodu.
Što se zakona i sistema tiče kontam da i nije toliko teško promeniti ga na bolje u nekom razumnom roku, mada metode bi morale da budi brutalnije prirode.
Upravo tako.
Zakoni? Nista lakse nego promeniti. Problem je u implementaciji.

Back