User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Pola prosečne plate u Kraljevu.
![]()
Dinara mi nije žao.Samo što ne leti.
Cek bre, jel ti ovo sluzi za molitvu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pola prosečne plate u Kraljevu.
![]()
Dinara mi nije žao.Samo što ne leti.

zamišljam mnogo mračniju nego što može bitJa planiram da ostanem ovde gde sam i, ako dođe do toga, potonem sa svojim brodom.Ali ne znam kako ću se osećati ako budem imala decu i ne budem imala od čega da im plaćam ekskurzije, možda se ovaj rodoljubivi stav promeni i na kraju pobegnem sa istog tog broda kao pacov.
![]()

Dakle kakvu perspektivu vidite za sebe u nekoj buducnosti, kada zavrsite faks da li vidite sabe u Srbiji ili cete svoju srecu potraziti negde drugde?
Kakve je perspektiva mladih u Srbiji u danasnjim danima, ja bih rekao nikad gora.
P.S>Ne znam dal ste skontali al ja obicne tinejdzerske teme o ljubljenju/devojkama/izlascima itd. smatram dosadnim, za ovih +12 godina postojanja ovog foruma reklo bi se da su svi moguci problemi reseni a vecina tema iscrpljeno, dok se neke stvari ipak menjaju.![]()

Samo to
Iz lošeg u gore xD
Za sada planiram da ostanem ovde, prosto mi se čini da bi bataljenje svih ljudi koje sam upoznao i svih kontakata koje sam stekao bilo veliko odricanje, greota i ponajviše skenj. Sa druge strane, studiram nešto što je manje više perspektivno ukoliko se dobro uvežeš, a čini mi se da nisam loš na tom polju.
Mislim da je stanje dosta gore nego pre 10 godina(stariji ljudi mi to potvrđuju, vele, rado se sećaju situacije od pre 10 godina, više ni ne spominju onu od pre 30). Ipak, čini mi se da ukoliko se dovoljno trudiš i ukoliko stičeš poznanstva još pre diplomiranja, da možeš dobro da prođeš. Po diplomiranju se skoro sva vrata zatvaraju, te oni koji su samo učili često prođu poprilično loše.
Konačno, mislim da srpskom narodu generalno nedostaje razvijena politička svest. Kod nas je politika neki tabu kojim se pošteni građani ne prljaju. NGO su izdajničke organizacije(iako je svako udruženje NGO) a o stranačkom udruživanju da ne govorim. Ipak, čini mi se da za jedno 40ak godina(što je ipak previše za nas život), ukoliko na ovim prostorima ne bude ratova, će nam krenuti sasvim pristojno, prosto mora.
Ne ide mi se na Zapad jer ljudi tamo nisu ništa pametniji(po nekim kriterijumima mi se čine još površnijim) i vrlo često su rasistički nastrojeni čim imaš čudno ime i prezime. Mislim da će Zapad, ako se konzervativno drži ovakve ekonomske politike, a čini se da će tako biti, znatno ekonomski stagnirati u odnosu na ostatak sveta, dakle realno opadati.
Pa ono želim da budem slavan i bogat, ispod toga ništa ne prihvatam... ako ne to onda samo bogat i moćan, uz mnogo preteranog hedonizma... ne zanima me običan život

Ja bogat a slavan mi nije bitno.Pa ono želim da budem slavan i bogat, ispod toga ništa ne prihvatam... ako ne to onda samo bogat i moćan, uz mnogo preteranog hedonizma... ne zanima me običan život

Nemoj tako Oktobarka, evo ja ti nudim finu ponudu za stan u centru grada... snaći ćemo se nekako. Kirija je velika ali makar je stan mali, i makar plate su ništavne.
Ali snaći ćemo se![]()
Perspektive nikakve, ne radi mi se 10 godina za stan u Mirijevu, kredit na grbači i da do 40 ne mogu da pomislim da imam decu, jer eto, nisam u situaciji.
Otprilike samo biram zemlju gde ću. A najradije bih se vratila kući. O.o