Kakvu muziku slusate?

E SAMO NEMOJTE VI LJIGAVCI POZERI KVAZIPOZNAVAOCI DOBROG MUZICKOG UKUSA
SA ONIM SVE OSIM NARODNJAKA
KAO UF STO JE TO SELJACKI A SLUSATE KOJEKAKVO DJUBRE SA 100 STRANA.
ALERGIJA ME IZBIJA BRE!
POSTUJEM SVACIJI UKUS I IMAM SVOJE MISLJENJE O SVEMU SA CIM SAM U DODIRU (sto se tice muzike) ALI OVO JE JEDNOSTAVNO GLUPO

Ja imam definitivno najchudniji ukus za muziku i mnogi ne kontaju kako je to mogutje,ali eto,ja sam dokaz da jeste...:mrgreen:

Ja slusham sve... Od nightwisha do klasichne muzike. Mislim,najvishe slusham ovu danashnju,savremenu muziku(najvishe rock i pop),ali slusham sve shto mi se dopadne.
Jedino mrzim Grandovce i rep muziku,ali chak mi se dopadaju i neke rep pesme.

Recimo,ja mogu da pola sata slusham HIM,nightwish,greenday... A onda uzmem pa slusham Shakiru ili Madonu... Znachi,uvrnuto skroz,ali mi se sve dopada...
I nekako mi je glupo od toliko muzike ogranichiti se na samo jedan zanr.
Mislim,jedno je kad se nego ogranichi jer jednostavno ne voli,ali neki ljudi se ogranichavaju jer kao nisu "kul" onda.:confused:

Ugl metalci. Oni slushaju samo metal i me d'o Bog da slushaju josh neshto,blam bre... :thumbdown:

Slusam dosta toga, ali nekako se taj moj muzicki izbor sveo na Hard trance (tipa ma-pe-ro, dick rules, freakface, indurro...), trance (Tiesto, Armin van Buuren, dj Shog, PvD, John Digweed, Markus Schulz i fenomenalni Cosmic Gate), electro, psy, progressive, techno, (nemacki) dance i nesto tvrdji house, tipa Jerry Ropero...
Ali s vremena na vreme slusam i nesto drugaciju muziku, kao sto je pop-rock, naravno. Dosadno je uvek i u svakom trenutku slusati isti zvuk.
Ali da se ne lazemo, Tiesto je ipak najnajbolji ;) Pozdrav svim ljudima koji vole muziku, pa koja god ona bila.

Ona koja mi se svidja;)
Malo detaljnije , skoro sve osim ovih novih narodnjaka tipa kao grand. Stare narodnjake , tipa vojislav ilic , starogradske i tako to mi se svidja , takodje i trubachi , ali vokala. Rep koji nije tipa : "OMG I am so rich , bitches" etc. isto dolazi u obzir. Najvishe slusham metal i rock.

Poslednja izmena:
Slusam sve sto mi se dopadne, tako da ne mogu da kazem da mi se cak i iz Granda bas nista ne dopada....

Ali recimo da uglavnom slusam klasiku, jazz, blues, rock (do devedesetih), etno, starogradsku, kafansku muziku, pop, malo ambijentalne.....

Kakva slucajnost, i ja volim da slusam "kvalitetnu" muziku! :P Ili ne, mozda to nije kvalitetna muzika? *nesigurna faca*

U to spada proggy house, trance i rock, ali ima i dosta dosta izuzetaka, ali ajde eto cisto da pohvalim ova tri zanra.

Dosta me privlaci instrumentalni rock (Steve Stevens recimo) u zadnje vreme.

Poslednja izmena:
Da, Selena, u pravu si.
Ja se vise ne ogranicavam, iskreno, ne znam sta mi bi ranije pa sam se ogranicavala.
Anw. u poslednje vreme slusam malo panka. Mislim ono, nista posebno, Hladno Pivo, Pistolse, Rejmonse, nesto NOFX, Bad Religion (onako, neuspeli pank <.<), Exploited, volim New Found Glory za koje mislim da su punk-rock, ali poslednja pesma ''Hit or miss'' je nekako pankija :D - pozerska xD. Onda SUM 41 sam jako pocela da slusam. Slusam R.E.M., From first to last, Killerpilze, Sliverstain, Life of agony, Emilie Autumn (ako je neko cuo za nju, jer nije bas nesto poznata).
Naravno, tu je Betovenova meseceva sonata, Betovenova peta(o smrti ^^) i sedma. Znaci, ubedjena sam da Mocart, Betoven, Bah... uticu na inteligenciju (u pozivitnom smisli). Skidam kapuljubiteljima klasike.
Stvarno mi je muka kad na ulici vidim nekog ''metalca'' nosi Iron Maiden majicu, Metallica, Dimu Borgir a kad ih pitas koja im se pesma svidja, oni ni da pisnu.

Ali danas sam razmisljala da skinem pekinsku patku i dead kennedys.

Back