Kakvu biste odluku vi doneli ?

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ками,постави ово као тему на женском подфоруму.Мислим да ћеш чути јако занимљива мишљења.Нису ни жене луде и не праве од секса циркус.

Trebao sam da boldujem 'a to i misli' jer je to jako bitna stvar u tom stavu. Naravno da postoje milioni zena koje ce da kazu ne, a misle da, ali za to treba da budes smeker pa da razumes sta konkretna zena zeli. A posto vecina muskaraca nisu smekeri nego debili, oni nemaju pojma kada je to ne ne, a kada je ne da. Zato zene treba da budu sto bukvalnije sa svojim muskarcima, jer su oni idioti koji misle da postoji samo verbalna komunikacija. Moras sve da im nacrtas.

Trebao sam da boldujem 'a to i misli' jer je to jako bitna stvar u tom stavu. Naravno da postoje milioni zena koje ce da kazu ne, a misle da, ali za to treba da budes smeker pa da razumes sta konkretna zena zeli. A posto vecina muskaraca nisu smekeri nego debili, oni nemaju pojma kada je to ne ne, a kada je ne da.
Ја не бих никад и никако,али заиста никако покушао да претпоставим шта нека жена мисли него бих је питао.И то без обзира колико добро ми иде погађање мисли.

Trebao sam da boldujem 'a to i misli' jer je to jako bitna stvar u tom stavu. Naravno da postoje milioni zena koje ce da kazu ne, a misle da, ali za to treba da budes smeker pa da razumes sta konkretna zena zeli. A posto vecina muskaraca nisu smekeri nego debili, oni nemaju pojma kada je to ne ne, a kada je ne da. Zato zene treba da budu sto bukvalnije sa svojim muskarcima, jer su oni idioti koji misle da postoji samo verbalna komunikacija. Moras sve da im nacrtas.

Ko pita ne skita. Pitas pa ako cujes NE, malo probas. Ako osetis da je NE NE, onda je to definitivno NE. Ako je NE MOZDA, lepo se opustis i malo se zaigras. To MOZDA moze biti i NE, i DA. Zenska cud je nepredvidljiva, nije kao sa srpskom Vladom. Tu uvek bude los, katastrofalan seks, a na kraju narod zestoko plati taj ocajan sex. Ko da je proveo 24 sata u krevetu sa vrhunskom lepoticom, u ne sa babom valjajuci se od Nemila do Nedraga. :rtfm:

Da ste na mestu Predsednika drzave kojoj Julian Asanze trazi azil a znate da odobravanjem azila dovodite u pitanje strateski interes svoje drzave i rizikujete gubitak povlastica u smislu olaksica izvoza kao "povlascena nacija", gubitka Free Trade Agreementa, ukidanja bezviznog rezima za svoje gradjane, otezan pristup svetskom trzistu novca it'd it'd ... ukoliko naljutite veligo brata ? Da li bi ste Juliana "pustili niz vodu" zarad opsteg nacionalnog interesa ili bi postupili kao Predsednik Ekvadora ?

Navodim primer Australije koja ni malim prstom nije mrdnula da zastiti svog gradjanina jel' vlada ne zeli da rizikuje Free Trade Agreement sa USA. Molim da se stavite u poziciju ogromne odgovornosti sa stanovista funkcije koju obavljate ....

Исто бих урадио као и наведени Председник државе. Свака му част!!!

Ma da je odavao srpske drzavne i sluzbene tajne sada bi ga vi na vesala slali. Po sistemu, generala Perisica na vesala, jer je odavao srpske tajne, a Asnazu podignite spomenik jer je odavao americke tajne. U Americi, tom fasistickom bastionu neslobode barem mozes da spalis americku zastavu a da sud kaze da je to sloboda govora. U Srbiji kada bi spalio srpsku zastavu, srpske 'patriote' bi ti prvo odsekli jajca, pa bi te nabili na kolac, i na kraju bi te preglasili izdajnikom. U Americi, tom fasistickom bastionu neslobode, Morales moze da dodje u studio CNN-a, i da mu pro-levicarski Ameri aplaudiraju u samom studiju tog zlocinacko-projenkijevskog CNN-a. Ovde kada dodje Ivo Josipovic, dobro je ako se samo zadrzi na transparentima 'Cibe iz Srbije, ustaso!!' na lokalnom skupu Dveri i Obraza, i sa temama 'Sta bre ovaj ustasa ponovo hoce?' na ovom forumu. Za Kinu i Rusiju necu ni da pricam, jer je besmisleno. Ma zaista su ti Ameri najveci fasisti na svetu.

Mi cemo nesto da govorimo o upadu u ambasade... Mi, ciji sef kabineta premijera drzave povlaci policiju ispred americke Ambasada da bi dozvolio huliganskim idotima da je demoliraju i spale.

Ili nasi veliki prijatelji Iranci, koji sada drze barjak u borbi protiv americkog hegemonizma; te moralne velicine su bas poznate po neupadanju u ambasade.

Prvo ,ako ces da pricamo normalno mani se termina ''Sada bi ga VI'', KOJI TO ''MI''?

Ja sam apolitican ,ne zanimaju me stranke ,niti dveri ,ni radikali ,DS(Kao tebe ) ili SNS (Kao neke),jer te stranke nemaju svoj identitet ,kao ni drzava.
Ali,neke stvari ne mogu i necu precutkivati ,tebi ako sve to prija ,izvoli pricaj -pisi ,na meni je da te demantujem ili ti se na drugi nacin suprotsatvim kroz dijalog.

Napisao si arsenal reci ,a rekao sam ti doslovno ,ako je silovao treba sluziti kaznu,ako je izvrnuo ANgle zbog informacija....Po,mom misljenju ,NE!
Englezi prete upadom u ambasadu .....i,ti meni reci da je to normalno sa njihove strane?! To je cin prepotentnosti i bahatosti.
Angli se i sami koriste raznim stvarima u obavestajnom svetu i varaju i izdaju i cine lose stvari narodima ili drzavi zarad interesa njih samih i saveznika ,pa .....??Sta cemo sad?
Ajde batali Balkan ,i incidente jer ni ZG nije nista bolji od paljenja Americkih ambasada, tamo automobili lete u more ili gore ,ljudi dobijaju teska uvrede i batine ,da u BG je ubijen Francuz......U,Hrvatkoj su ubijane ili silovane turistkinje,ili ti to ne prija ,jer smatras da je to,laz???

Ajde sad da pricamo o nekim stvarima ,kao sto je Asanz ,Ameri ,informacije i izdaja.....Tvoj potez ,a onda,ja...............Slusam

amerika vise nije nikakav faktor u svetu. svi ozbiljniji poslovi i saradnje vezani su za kinu , rusiju, brazil............tako da ce prekid tih "veza" sa amerikom ekvador kostati koliko kazna za pogresno parkiranje.
ja bih bez sekunde razmisljanja radio ono sto je u interesu civilizacije i naroda a svakako bih sa zadovoljstvom radio sve sto je protiv amerike.

Back