Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.805
O gotičarkicama,devojkama koje se oblace isključivo u tamno ili crno,jača šminka,one crne čizmaje itd...Generalno interesuje me kako ih muškarci vide ali mogu i žene da se uključe u temu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti znači zarozane?Kao "zarozane" u prošlom vremenu.![]()
Šta?Pokušavaju previše.
Da budu posebne i drugačije
Ok hvala na mišljenjuDa budu posebne i drugačije
Pa kao kad se muslimanke zabrade,...samo iz drugih razloga.Šta ti znači zarozane?
O gotičarkicama,devojkama koje se oblace isključivo u tamno ili crno,jača šminka,one crne čizmaje itd...Generalno interesuje me kako ih muškarci vide ali mogu i žene da se uključe u temu...
A nisu bas sve veštice
Nisu, ali takve rybe uopšte mi nisu privlačne. Volim ja to leather, boots, ali kod njih kad ih vidim cure ko cure nisu uopšte atraktivne. Ima izuzetaka naravno, ali minoran broj.A nisu bas sve veštice
Hvala ti na mišljenjuNisu, ali takve rybe uopšte mi nisu privlačne. Volim ja to leather, boots, ali kod njih kad ih vidim cure ko cure nisu uopšte atraktivne. Ima izuzetaka naravno, ali minoran broj.
Ја обожавам таквеO gotičarkicama,devojkama koje se oblace isključivo u tamno ili crno,jača šminka,one crne čizmaje itd...Generalno interesuje me kako ih muškarci vide ali mogu i žene da se uključe u temu...
Pali to svakog muškarca samo sto nece da priznaju,e samo sto sad više nema razlike u goth oblacenju jer su i ove fenserice peuzele te kozne lateks pantalone i martinke čizme,malo su se umešale u tu goth modu,sto se meni lično ne svidjaЈа обожавам такве
Стварно су ми јако привлачне, још ако су Паганке... ❤
Hvala ti na mišljenju
Znaju da budu sexi ali znaju da preteraju i budi kao pingvini.O gotičarkicama,devojkama koje se oblace isključivo u tamno ili crno,jača šminka,one crne čizmaje itd...Generalno interesuje me kako ih muškarci vide ali mogu i žene da se uključe u temu...
Боље да је готичарка него панкерка. Најтвиш може да се слуша, Секс Пистолс баш и не.Mislim da nije toliko bitno dal je devojka gotičarka ili pankerka... nejm it
Pa kad Sam bio na noc vestica zurku sve se tako obukleO gotičarkicama,devojkama koje se oblace isključivo u tamno ili crno,jača šminka,one crne čizmaje itd...Generalno interesuje me kako ih muškarci vide ali mogu i žene da se uključe u temu...
Da ali govorim o devojkama koje de svaki dan tako oblačePa kad Sam bio na noc vestica zurku sve se tako obukle
Fine su dosta polazu na sminku I garderobuDa ali govorim o devojkama koje de svaki dan tako oblače