Kakvo vam je grejanje u svakoj prostoriji tu gde zivite (Srbija)?

Kakvo vam je grejanje u svakoj prostoriji tu gde zivite(Srbija)?

• Smederevac malo da se smlaci' inace nema grejanja

glasova: 1 11,1%
  • Kotao na pelet radijatori u svakoj prostoriji

glasova: 0 0,0%
  • Smederevac kuhinja dnevna soba jedna prostorija kad ode u minus malo se lozi `zatus dogreva kupatilo

glasova: 1 11,1%
  • Nema grejanja skupa su drva ugalj`jakne kape cebad dok traje hladno vreme

• Kotao na pelet radijatori u svakoj prostoriji

• Jedna prostorija se malo greje ` ostale ne` sem kupatila za tusiranje

• Centralno grejanje svih prostorija

glasova: 5 55,6%
  • Kreka u jednoj prostoriji da greje sve ostale koliko moze

• T.A.pec

glasova: 2 22,2%
  • Klima ` grejalice ` tako se pregura hladno vreme

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
Z

zLi pufnasti zeka

Gost
kao dete smo imali u kuci prvo kreku za ogromnu kuhinju, trpezariju i mali dnevni boravak, plus grejalica u velikom dnevnom boravku, plus ta peci u sobama. kasnije je kreku zamenio smedervac i nije se stedelo nikada na grejanju.

posle u jednom stanu centralno grejanje, pa u drugom stanu centralno grejanje i sad u stanu imam etazno kotao na struju i radijatori u svakoj sobi. grejem koliko mi je potrebno i bude mi toplo.

Z

zLi pufnasti zeka

Gost
dok sma bila dete imali smo i vunene jorgane i perine...kad me pokriju samo udahnem vazduh, nisam mogla da disem koliko su me pokrivali da se ne smrznem jel te...:rotf: to sto sam mogla da izgubim vazduh nikom nista :huh:

posle toga sinteticke jorgane godinama i sad pre mesec dana kupim perjani jorgan..ma nista lepse nego se pokriti perjem, cak sa dmorma malo da razladim sobu pred spavanje, jer em zagrejem stan, em perje, ne mogu da spavam od toplote.

ja volim da mi je toplo u stanu.

jolemisa

Elita
Poruka
22.872
Centralno grejanje,ali sa svojim kotlom.
Iz škole sam se vraćala kući zaleđena, još nje bilo linije da nas kupi posle časova, ispred sebe sam iščekivala lica... i smešno, ali, čim bih stigla kući, nogice bih otapala u rerni Smederevca.
O, jeah! U rerni, i ne samo ja, nego i moje sestrice, godinama kasnije.
Meni je tetka grejala onaj biber crep i stavljala pod noge i tako se ugrejem skroz.Sada kotao svoj na ugalji i 24do 25 stepeni u inat vucku.kada moze on da se u stanu seta u gacama,sto ne bi ija.