Kakvih sve zena i djevojaka.

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Kakvih sve zena i djevojaka ima,uopste mi nije krivo sto sam sam.Prije neki dan sam sreo staru drugaricu iz srednje i fino se ispricasmo.Kad smo dosli do teme,kako ide ljubav,rece da ima momka.Ali kao dosadan joj je,nista posebno.S njim je da ubije malo vrijeme.Od toga dana sam joj pratio story-e na instagramu i svakodnevno izbaca s njim slike uz razne opise u kojima mu izjavljuje ljubav.Evo da mi nije rekla sta misli o njemu,bio bih uvjeren da se vole kao Romeo i Julija.Pih gadi mi se sve.

Kakvih sve zena i djevojaka ima,uopste mi nije krivo sto sam sam.Prije neki dan sam sreo staru drugaricu iz srednje i fino se ispricasmo.Kad smo dosli do teme,kako ide ljubav,rece da ima momka.Ali kao dosadan joj je,nista posebno.S njim je da ubije malo vrijeme.Od toga dana sam joj pratio story-e na instagramu i svakodnevno izbaca s njim slike uz razne opise u kojima mu izjavljuje ljubav.Evo da mi nije rekla sta misli o njemu,bio bih uvjeren da se vole kao Romeo i Julija.Pih gadi mi se sve.

Нађи мање времена за туђе мане, више времена за своје врлине. Људи ће радити шта хоће, њихово време - њихов избор.

Drugarica ti je psihijatrijski slučaj. Nisu svi baš takvi. Ali da ih je dosta, to je tačno.

a zašto je psihijatrijski slučaj moliću lepo?

kako to lepiš dijagnoze paušalno?
po meni je slučaj ovaj što špijunira svoju drugaricu i viri joj u instagram.

- - - - - - - - - -

ispričao se sa starom drugaricom a onda joj obilazi profil i ogovara je na forumu?
kakav je to čovek? šta ga zabole za drugaricu i njena osećanja prema drugom čoveku?

a zašto je psihijatrijski slučaj moliću lepo?

kako to lepiš dijagnoze paušalno?
po meni je slučaj ovaj što špijunira svoju drugaricu i viri joj u instagram.

- - - - - - - - - -

ispričao se sa starom drugaricom a onda joj obilazi profil i ogovara je na forumu?
kakav je to čovek? šta ga zabole za drugaricu i njena osećanja prema drugom čoveku?
On je dao njen primer što se osećanja tiče. Primer koji nam on predstavlja kao nešto što je svakodnevna pojava u Srbiji. A da li je to tako, mi na ovoj temi treba da odgovorimo.
Ako je to tačno za njegovu drugaricu, onda ona jeste psihijatrijski slučaj. Pa molim te, ko još govori kako ne voli partnera, a onda objavljuje neke zajedničke slike i propagira ne znam kakvu ljubav između njih?
Postavljača teme i tačnost njegovih tvrdnji ne bih komentarisao, jer onda ova tema gubi smisao.

Drugarica mu je dozvolila da gleda njen profil, tako da on može da gleda šta ona objavljuje. Ne vidim tu ništa loše.

Najveći problem svakog psihijatrijskog slučaja je taj što ne rešava svoje već tuđe probleme iako to niko nije od njega tražio.
Činjenica da se smatra pozvanim da nekom dahće za rep i ocenjuje njegov moral i karakter ide u prilog njegovoj dijagnozi

Najveći problem svakog psihijatrijskog slučaja je taj što ne rešava svoje već tuđe probleme iako to niko nije od njega tražio.
Činjenica da se smatra pozvanim da nekom dahće za rep i ocenjuje njegov moral i karakter ide u prilog njegovoj dijagnozi

Tema nije on. Nigde nisam primetio da on rešava njen problem. On samo konstatuje našta ima pravo. Ali prema onome što nam je on ispričao, ona ima problem kao što si napisala, samo je njen problem psihičke prirode.
Ne branim ga, da me ne shvatiš pogrešno. Polazim od toga da je sve tačno što je napisao. Inače, ne bih imao o čemu da raspravljam na temi.

to nije razlog da ti se sve gade

Pih kakva si ti ženetina! Umesto da si joj rekao kako izgleda nikad bolje do sada, da je ženstvena, pametna,ima velike sise, ti si s njom tupio koješta.

Back