Kakvi su to "muskarci"?

Bila sam u vezi sa deckom oko tri meseca. Raskinuli smo posle njegove hvale drugovima kako smo vodili ljubav (cak opisujuci nacin na koji smo to navodno radili) iako, naglasavam, to nije istina ...
Razgovarajuci sa drugaricama uvidjam de to nije redak slucaj ... pa me interesuje zasto je to tako.

Pa verovatno si nasla idiota, koji nema ni mrvicu osecanja i kome je bilo vazno samo da te odvuce u krevet, a kad to nije uspeo dovoljno brzo koliko se nadao izmislio je da jeste, jer mu je samo do priznanja i do tropfeja ili ako je klinac bilo ga sramota, posto u tim godinama svi pricaju kako su neopisivi jebaci, a on je nesiguran u sebe i drustvo mu nalaze kako da se ponasa.

ti tako mislis zato sto si muskarac i zato sto mozda nisi taj tip...

ali muskarci vole da se hvale...

Pa da, ali ne izmisljaju u tolikoj meri, a i zene vole da se pohvale drugaricama, to je normalno
Ali ovo lici na problem dodjes jedan dan u skolu i svi te cudno gledaju, a onda saznas da tvoj decko izmislja stvari, a drugarice te kuliraju jer to njima nije normalno, tako sam ja bar shvatila da je

Bila sam u vezi sa deckom oko tri meseca. Raskinuli smo posle njegove hvale drugovima kako smo vodili ljubav (cak opisujuci nacin na koji smo to navodno radili) iako, naglasavam, to nije istina ...
Razgovarajuci sa drugaricama uvidjam de to nije redak slucaj ... pa me interesuje zasto je to tako.

Zato sto smatra da ako nije "prijavio" nije ne 'ebo...sto je totalna glupost. Ono sto se desava u krevetu izmedju dvoje ljudi...treba tamo i da ostane. Ajd ovako pricas nepoznatim ljudima o necem sto ti smeta, interesuje...ali da ja pricam nekom drugu, drugarici...ili ona...Totalno idiotski. Ja bi uradio isto:ok:

Ne da mi se citati sve stranice.....

Jel sad ovdje bitno sto se on hvalio ili sto se hvalio neistinom....?????????

Zasto? Nesigurnost i nezrelost.

Back