Droid
Legenda
- Poruka
- 52.479
To su slobodni ljudiČovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
Da li su uglavnom mentalno brzi, a fizički energični?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su slobodni ljudiČovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
I još jedna stvar, one uvek kukaju kako je njima teze, ma hajde, previse Holivudskih gilmova o princu na belom konju. Al vezano za ovo od ranije, meni jednom jedna devojka rekla, kao drzak si, tretiras me kao nize bice, sta god da kazem poklapas me, gelads me sa visine cemu to? Ja rekao, iz prostog razloga, sto te previse njih gleda odozdo, ja ti samo stavljam do znanja gde ti je mesto. Imao 22,23 klinacka posla. Al realno, ja to ne volim, ali cesto tako mora. Ako njoj ne dmeta ds je pravim budalom, meni jos manje.Brate moj, meni je fascinantno kako ne kapiraju i stvarno su ubedjene da je nekom muskarcu nagrada to a da su se ovi ostali zayebali za neobaveznu snosku, al ok...![]()
Problem bi bio da si je stavio na isti nivo, ispanicila bi se i utripovala da imas manjak samoppuzdanjaI još jedna stvar, one uvek kukaju kako je njima teze, ma hajde, previse Holivudskih gilmova o princu na belom konju. Al vezano za ovo od ranije, meni jednom jedna devojka rekla, kao drzak si, tretiras me kao nize bice, sta god da kazem poklapas me, gelads me sa visine cemu to? Ja rekao, iz prostog razloga, sto te previse njih gleda odozdo, ja ti samo stavljam do znanja gde ti je mesto. Imao 22,23 klinacka posla. Al realno, ja to ne volim, ali cesto tako mora. Ako njoj ne dmeta ds je pravim budalom, meni jos manje.
Да ли у то "фали им" као могућност рачунаш и мозак? Или сматраш да су жене рационална бића, и ако лако мењају партнере, то је само зато што тим пролазним партнерима нешто фали?žene imaju više partnera zato što im nešto fali
Ma nije to ispravno tako gledati.Brate moj, meni je fascinantno kako ne kapiraju i stvarno su ubedjene da je nekom muskarcu nagrada to a da su se ovi ostali zayebali za neobaveznu snosku, al ok...![]()
Slazem se, dobicu vise.Ma nije to ispravno tako gledati.
Različiti ljudi, i zadovoljavaju se različite potrebe.
Nećeš od nje dobiti što će taj neko dobiti. Isto bi bilo i obrnuto, neće ona dobiti što bi dobila neka sa kojom ćeš u vezu.
Kako da odgovorim a da ne prekršim pravilo foruma.Да ли у то "фали им" као могућност рачунаш и мозак? Или сматраш да су жене рационална бића, и ако лако мењају партнере, то је само зато што тим пролазним партнерима нешто фали?
pa to, moze ravnopravno, al to tek kad predju 30 pa se spuste na zemlju, a mnoge ni tad. Pre toga, samo klapna, ja odlucujem, al generalno bar ja, mozda manipulacija, moze se reci, al svedem je na svoje, ako se prilagodjavas njima ode sve u k. Njeno je da se prilagodi, nije u muskoj prirodi. Makar imala sto puta bolji zivot od mog.Problem bi bio da si je stavio na isti nivo, ispanicila bi se i utripovala da imas manjak samoppuzdanjai onda bi se pretvorila u zvocavu baba yagu
Ја се исто то питам. Псотавиш му нормално, сасвим на месту, питање, поприлично битно, а он ти одговори као . . . па не знам како да кажем као шта. Свакако не ништа похвално.Kako da odgovorim a da ne prekršim pravilo foruma.
Kako da ti kažem da lupaš gluposti a da budem korektan i da ispoštujem forumsku disciplinu.
Pa daSlazem se, dobicu vise.
Zato sro postoje različite vrste privlačnosti, npr neko ti je lep na oko seksualno 0, neko obrnuto, sa nekim zelis vezu, sa nekim ne, al te privlaci iz nekog razloga, glupo je generalizovati.Ma nije to ispravno tako gledati.
Različiti ljudi, i zadovoljavaju se različite potrebe.
Nećeš od nje dobiti što će taj neko dobiti. Isto bi bilo i obrnuto, neće ona dobiti što bi dobila neka sa kojom ćeš u vezu.
Znam ja da ti ne znaš,opušteno.Ја се исто то питам. Псотавиш му нормално, сасвим на месту, питање, поприлично битно, а он ти одговори као . . . па не знам како да кажем као шта. Свакако не ништа похвално.
pa to, moze ravnopravno, al to tek kad predju 30 pa se spuste na zemlju, a mnoge ni tad. Pre toga, samo klapna, ja odlucujem, al generalno bar ja, mozda manipulacija, moze se reci, al svedem je na svoje, ako se prilagodjavas njima ode sve u k. Njeno je da se prilagodi, nije u muskoj prirodi. Makar imala sto puta bolji zivot od mog.
To su ljudi debilosi....Apsolutno ne podrzavam toČovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
Itekako ima, ima tu i do podsvesti. Nemam ja zelju za kontrolom, naprotiv, siroko ti polje, dajem ja prilicno slobodeTo je potreba za kontrolom.
To nije zdravo. Lik koji hoće samo da je po njegovom, i koji se poziva da je to ok jer žene manje vrijede jer su žene.
Eto, patrijahalna ti je to ideja. I nema veze sa realnošću.
E to, saglasna sam.Zato sro postoje različite vrste privlačnosti, npr neko ti je lep na oko seksualno 0, neko obrnuto, sa nekim zelis vezu, sa nekim ne, al te privlaci iz nekog razloga, glupo je generalizovati.
Obostrano,ako nije obostrano nema vrednost.Ako je zasnovano na sebičnim porivima,lažima nema kvalitetE to, saglasna sam.
Pa vidiš da ona nije za vezu, i hoćeš je samo za seks. Sebi svako gleda šta treba i šta traži.
Још један поглед на тему:Ono što znam o sebi i ženama, žene žele da nađu nekog posebnog.. do tada mogu imati paralelne odnose jer se niko nije izdvojio. Kada se neko izdvoji, onda ostali prestanu da budu važni.
Ako se niko ne izdvaja, onda uzmeš šta se nudi. Neko ne uzme ništa već čeka, različiti pristupi, zavisi od nervnog sistema ko šta može da nosi i iznese, i kako se "teši".

Zato je bolje odnos gde ne zavisite jedno od drugog. I onda moze da se ponasa i kao viking a ti ko zeka iz zemlje cuda.pa to, moze ravnopravno, al to tek kad predju 30 pa se spuste na zemlju, a mnoge ni tad. Pre toga, samo klapna, ja odlucujem, al generalno bar ja, mozda manipulacija, moze se reci, al svedem je na svoje, ako se prilagodjavas njima ode sve u k. Njeno je da se prilagodi, nije u muskoj prirodi. Makar imala sto puta bolji zivot od mog.
Brate konvencionalne veze su sranye glupavo i nema tu raznovrsnog cveca.Pa da
Dobijaš koliko želiš. Svjesno to radi, dobija i ona.
Glupo je da misli da neko dobija više. To je lični izbor kako ko živi i šta hoće
Uh, dupli standardi, kad je vama samo do seksa to je ok, sta ce jadna sama. Kad je muskarcu, znak upitnika?E to, saglasna sam.
Pa vidiš da ona nije za vezu, i hoćeš je samo za seks. Sebi svako gleda šta treba i šta traži.
Pametni,zivot je jedanČovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
Mi to znamo najboljePametni,zivot je jedan