- Poruka
- 4.722
Čovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
Da li su uglavnom mentalno brzi, a fizički energični?
Kakvi su to ljudi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da vecina ipak to ne radi?Nema posebnog, pa se snalaziš.

Horoskop reče Blizanci.Čovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
Jeis video duple standarde, poseban ovo ono, a muskarcu daj bilo sta nema nistaE mene interesuje da budem onaj manje bitan kod rih zena.
E mene interesuje da budem onaj manje bitan kod rih zena.
Zavisi i od moralaOno što znam o sebi i ženama, žene žele da nađu nekog posebnog.. do tada mogu imati paralelne odnose jer se niko nije izdvojio. Kada se neko izdvoji, onda ostali prestanu da budu važni.
Ako se niko ne izdvaja, onda uzmeš šta se nudi. Neko ne uzme ništa već čeka, različiti pristupi, zavisi od nervnog sistema ko šta može da nosi i iznese, i kako se "teši".
Dodao bih a izvini ako se ne slažeš.Ono što znam o sebi i ženama, žene žele da nađu nekog posebnog.. do tada mogu imati paralelne odnose jer se niko nije izdvojio. Kada se neko izdvoji, onda ostali prestanu da budu važni.
Ako se niko ne izdvaja, onda uzmeš šta se nudi. Neko ne uzme ništa već čeka, različiti pristupi, zavisi od nervnog sistema ko šta može da nosi i iznese, i kako se "teši".
Čovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
Brate moj, meni je fascinantno kako ne kapiraju i stvarno su ubedjene da je nekom muskarcu nagrada to a da su se ovi ostali zayebali za neobaveznu snosku, al ok...Jeis video duple standarde, poseban ovo ono, a muskarcu daj bilo sta nema nista
Promiskuitetni.Čovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?

Zdrava normalna osoba (muškog ili ženskog pola) teži da pronadje sebi adekvatnog partnera.
Kad se to desi ne juri okolo tražeći nešto još ili kako se to ovde u temi zove
Teži svom miru, porodici, deci …
![]()
Ne vidim direktnu poveznicu sa decom.А пре породице или после кад деца одрасту?
Sto redje pa zene vrte vise muksaraca nego muskarci zenaČovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.
Kakvi su to ljudi?
Brate moj, meni je fascinantno kako ne kapiraju i stvarno su ubedjene da je nekom muskarcu nagrada to a da su se ovi ostali zayebali za neobaveznu snosku, al ok...![]()