Kakvi su ljudi sa više partnera?

Ране врсте људи. Неки са јаким либидом, енергијом, свестрани, способни да изнесу све то, имају велико срце. 🙂
А и има и оних који односом са више партнера истовремено хране свој его, доказују се сами себи и остале зајебанције.

Ono što znam o sebi i ženama, žene žele da nađu nekog posebnog.. do tada mogu imati paralelne odnose jer se niko nije izdvojio. Kada se neko izdvoji, onda ostali prestanu da budu važni.

Ako se niko ne izdvaja, onda uzmeš šta se nudi. Neko ne uzme ništa već čeka, različiti pristupi, zavisi od nervnog sistema ko šta može da nosi i iznese, i kako se "teši".

Ono što znam o sebi i ženama, žene žele da nađu nekog posebnog.. do tada mogu imati paralelne odnose jer se niko nije izdvojio. Kada se neko izdvoji, onda ostali prestanu da budu važni.

Ako se niko ne izdvaja, onda uzmeš šta se nudi. Neko ne uzme ništa već čeka, različiti pristupi, zavisi od nervnog sistema ko šta može da nosi i iznese, i kako se "teši".
Zavisi i od morala

Dodao bih a izvini ako se ne slažeš.
Uz sve ovo dodao bih,žene imaju više partnera zato što im nešto fali,ne nudi im partner koga imaju paket.
Da li je to sex,novac,putovanje,adrenalin,tudje sladje,sigurnost,razumevanje,rame za plakanje.Još ako ih otvori iskusan muškarac,prepozna i udje im u dušu,eto strasti,eto romanse
Kod muškaraca je tu priča prostija,guza,grudi,izazov.

Poslednja izmena:
Čovjek sa više žena, ili rjeđe, žena sa više muškaraca.

Kakvi su to ljudi?

Da li su uglavnom mentalno brzi, a fizički energični?

Moja bivsa je govorila - kakava je to zena samo sa jednim covekom?
Implicitno se nametnulo - kakav je to covek samo sa jednom zenom?

Naravoucenije: moja deca, tvoja deca i nasa deca.

Ja mogu pricati samo iz sopstvenog iskustva, da mogu da vratim vreme, a ne mogu sve bi bilo drugačije, tad se cinilo isprsvno. Kao mlad, 19 sam bio upecan od strane oko 15 godina starije, ne secam se tacno koje je godiste bila, 5 godina smo se vidjali, parslelno sa njom, imao sam jos jednu, malo mlafju od mene, isto 5 god smo se vidjali, a mimo njih sam imao sve i veze, i seme, ma sve... one su tu bile sa strane, ziveo kao da ih nema. One su bile sigurica u neku ruku, kako ja sviram one plesu.
Ova starija, sa njom je puklo jer je htela brak, a ja bio student. Mladost ludost, meni je vetar mozak nosio.
I tako, djubre sam bio, ali kazem da mogu da vratim vreme ne bih.

A sa drugom je puklo, tom malo mladjom, u isto vreme manje vise, jer sam drugu pokazao neke stvari koje nisam smeo, to je ipak bila nasa intima, ne znajuci da je kreten i da ce da krene da je spopada, i tu on kaze neke stvari koje nije smeo da zna, i ona se naljuti, i tako ... ***** jedno, sve sam bila spremna da uradim za tebe, preko svga sam ti prrlazila, kad god cimenes skala bla bla a ti tako...

Brate moj, meni je fascinantno kako ne kapiraju i stvarno su ubedjene da je nekom muskarcu nagrada to a da su se ovi ostali zayebali za neobaveznu snosku, al ok... 😜
😅🤷 gledam i neverujem ... kao prvo, imaju na izvolte potencijalne, al vecina ih smara, bas mi to tesko pada, a ovi ostali niko normalan, daj sta das, ovaj ima oci boje Neptuna...a moj prijatelj bezimeni koga briga

Back