mario80
Legenda
- Poruka
- 67.859
Menja se pročitaj servisnu dokumentaciju za bilo koji bmw.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bobine se po servisnim intervalima menjaju na oko 150.000 km. Menjaju se sve 4 u kompletu.Bobinu menjaš kad crkne. Prosto se oseti gubitak snage pošto jedan cilindar ne radi.
Ja sam u kratkom periodu zamenio prvo četvrtu pa treću bobinu.
Bobine se po servisnim intervalima menjaju na oko 150.000 km. Menjaju se sve 4 u kompletu.
Ne palamudi menjaju se sve 4 odjednom. Ne promoviši budalaštine.Nema potrebe da se menjaju sve. Samo bacaš pare. Kod mene nisu povezane sve četiri nego je svaka nezavisna pa mogu da ih menjam kad zakovu.
Inače, da idem sutra na more, odradio bi promenu ostalih bobina.
Ma kkave potrebe ..Negde je nesto nacuo od komsije verovatno pa trolujeNema potrebe da se menjaju sve. Samo bacaš pare. Kod mene nisu povezane sve četiri nego je svaka nezavisna pa mogu da ih menjam kad zakovu.
Inače, da idem sutra na more, odradio bi promenu ostalih bobina.
Ne mozes da ih zastitis jer u dosta zemalja EU imas isti porblem ,,Nemacka npr ,,,Zato bez servis knjige se ne kupuje ili se placa jako malo ..A sto se tice havarija to se vidi ako malo bolje pogledas auto koje kupujesPo meni treba da se u cenu carine uključi i provera šasije za oštećenja, vraćenu kilometražu, kradju. Mogu sklopiti sa nekom kompanijom dogovor.
Tako se ne bi uvozila krš vozila sa milion predjenih kilometra.
Jedno zanimljivo zapažanje, gledao sam malopre oglase, benzinci limuzine od 2015-2018 su baš u manjini u odnosu na dizelaše.
Ono što je zanimljivo, benzinci uglavnom sa mnogo manjom kilometražom i dosta njih kupljeni u Srbiji sa servisnom knjigom ovlašćenih servisa.
Uvozni takodje imaju orginal servisnu dokumentaciju, neki čak i elektronsku servisnu.
Ako već carina ne može da ubaci proveru vozila, onda na sajtovima za prodaju mogu prodavci izbaciti pdf proveru za vozilo da nije vraćena kilometraža i drugo.
Kupci u Srbiji nisu zaštićeni od uvoznih krš automobila.
Ne palamudi menjaju se sve 4 odjednom. Ne promoviši budalaštine.
Gde si ovo izvukao iz uputstva za trotinete? I ti kao radiš sa automobilima a menjaš jednu po jednu bobinu vrv i dizne?Ignition coils do not have a service interval, they do have a lifespan. There is no specific mileage or age to replace them. They should only be replaced when they are bad..Nzn u kojoj si ti godini ali za novija auta je to tako
Bobine se menjaju u kompletu na 150.000 km. Idi u bilo koji ovlašćeni servis i pitaj za servisni plan održavanja određenog vozila. Samo se u srbiji popravlja auto kada crkne. Ta ciganija je ok jedino kod nas. Seci uši krpi dupe.
I svećice se menjaju na određenoj km ne čeka se da riknjavaju jedna po jedna.
Svećice se menjaju kada je proizvođač predvideo ne čeka se da crkne.
Jel i pumpu za vodu menjaš kada procuri?
jes, pa da covecanstvo izumre.Zato lopove treba štrojiti
I?Nemaš pojma, bobine se menjaju po servisnom intervalu jer posle postaju nepouzdane. Pročitaj malo neki servisni plan eksploatacije umesto da se brukaš.
Dada stručnjaci crkne jedna po jedna bobina ugibaju pa usput spale pola elektronike i modula
Nemate pojma a petljate mrsite muda.