Captain Jack Sparrow
Ističe se
- Poruka
- 2.386
Danas mi se desilo idem ulicom koja je paralelna sa onom u kojoj zivim .... Vozim kombi da budem precizan , i nailazi prvi sa crnogorskim tablicama i stane mrtav ladan na sred ulice ( koja je poprilicno tesna sa obe strane puna parkiranih automobila... ajde nekako se mimoidjemo krenem ja dalje kad iza coska sledeci i opet crnogorac i opet na sred ulice ( kao i svi oslobodioci samo od koga li me to oslobadja ) opet se nekako mimoidjemo i nisam presao 20 metara iza coska opet treci auto i opet crnogorac i mesto da stane na pocetku ulice gde se mozemo ladno mimoici poce da se zabada pored mene i taman kad sam teo da pocnem da ga psujem poce da otvara prozor i kao seretski on meni jeli a da ovo nije jednosmerna ulica .... E zanemeo sam .... celog zivota zivim na 200 metara odatle i uvek je to bila dvosmerna ulica , a sada mi se nasao mentol sa trenerkom uvucenom u farmerke koj je dosao pre petnaest minuta u bgd da drzi predavanja i uci koja je ulica jednosmerna , a bar da ima znaka ...? ma jedva cekam da se odcijepe i da idu vise pzd lepu .... bre dona vilica mu kao kod kromanjonca nije ni cudo sto vidi znake u saobracaju koji ne da ne postoje nego nisu nikada ni postojali.... govedo ono brdsko :shock: