- Poruka
- 82.335
Kakvi će biti muško-ženski odnosi za 50 godina?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The buck stops with you?Ne interesuje me mnogo šta će biti za 50 godina.
ne interesuje te u kakvom će svetu da žive tvoji potomci tj. mačići tvojih mačića?
Ne interesuje me mnogo šta će biti za 50 godina.
Orodiće se sa Čvarkovimne interesuje te u kakvom će svetu da žive tvoji potomci tj. mačići tvojih mačića?
Напротив, нико неће имати киту.i jedni i drugi će imati kite
Čuj to...Напротив, нико неће имати киту.
То је најбоља опција, али видећемо да личе тако бити.Ja predviđam patrijarhat
Biće sigurno. Sa milion načina da zaebu muškarce, prestaćemo da se uopšte "kačimo" sa njima. Jedna generacija žena će to delimično da nadomesti veštačkom oplodnjom. Onda će sledeća generacija da uvide da podizanje deteta bez prisustva muškraca nije dobro rešenje. Onda će tek treća generacija da analizira šta je uzrok svom problemu i vratiće se na uigranu šemu koja je radila milenijumima.То је најбоља опција, али видећемо да личе тако бити.
Женама је најбоље у патријархату, само када науче да му се прилагоде. То одговорно тврдим. Ово експериментисање са феминизмом, џендеризмом и осталим глупостима, само је оптеретило и физички психички убило жену у појам.Biće sigurno. Sa milion načina da zaebu muškarce, prestaćemo da se uopšte "kačimo" sa njima. Jedna generacija žena će to delimično da nadomesti veštačkom oplodnjom. Onda će sledeća generacija da uvide da podizanje deteta bez prisustva muškraca nije dobro rešenje. Onda će tek treća generacija da analizira šta je uzrok svom problemu i vratiće se na uigranu šemu koja je radila milenijumima.
A šta ako ne mogu da imam dece?ne interesuje te u kakvom će svetu da žive tvoji potomci tj. mačići tvojih mačića?
Odgajanje deteta uz oca koji igra igrice i ode kod svoje mame na ručak i nije neko idealno odgajanjeBiće sigurno. Sa milion načina da zaebu muškarce, prestaćemo da se uopšte "kačimo" sa njima. Jedna generacija žena će to delimično da nadomesti veštačkom oplodnjom. Onda će sledeća generacija da uvide da podizanje deteta bez prisustva muškraca nije dobro rešenje. Onda će tek treća generacija da analizira šta je uzrok svom problemu i vratiće se na uigranu šemu koja je radila milenijumima.
Već smo duboko zagazili u "štrojenje" muškaraca. Ko što rekoh, mora da prođe barem 2-3 generacije da se nešto promeniOdgajanje deteta uz oca koji igra igrice i ode kod svoje mame na ručak i nije neko idealno odgajanje