Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 63.898
Da li bi bili pazljiviji u svojim zivotima ili nepazljiviji , ako ima kazes da posle smrti u ovom pocinju zivot u sledecem zivotu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli da ti Sv.Petar kaže: "možeš bole nazad al ćeš budeš žensko, pa će svako da te... čuva"Sve zavisi od toga da li bi se prethodni život uzimao u obzir...
Da ti Sv.Petar ponudi: "možeš nazad ali samo kao večita opozicija", šta bi uradio?Da li bi bili pazljiviji u svojim zivotima ili nepazljiviji , ako ima kazes da posle smrti u ovom pocinju zivot u sledecem zivotu?
jako ti ovoSve zavisi od toga da li bi se prethodni život uzimao u obzir...
Rekao bih mu da sam siguran da on nije sveti petar....Da ti Sv.Petar ponudi: "možeš nazad ali samo kao večita opozicija", šta bi uradio?
Ne , za razliku od religioznog uzimanja u obzir prethodnog zivota, u ovoj temi se ne uzima nista iz prethodnog zivota...samo se predje u sledeci i nema onda nikakve veze sa prethodnim...ni secanja ni osobe ni predeli...Sve zavisi od toga da li bi se prethodni život uzimao u obzir...
Logično.jako ti ovo
ali u bit čoveka je crv sumnje , i preispitivanjeLogično.
Na tu foru religija peca vernike.
Kada bi se stvarno uzimalo u obzir, svako bi razmislio pre nego što napravi
neko sranje.
Kad se ne bi uzimalo u obzir, svi bi pravili sranja, po sistemu "boli me stojko,
u sledećem životu počinjem ispočetka".
A krstarica bi izgubila 90% svojih najvernijih članova, drugosrbijanaca i propalih
egzistencija, roknuli bi se momentalno da prekrate svoj bedni život i počnu ispočetka...
Ja pričam o onima koji poveruju u to, bez obzira da li je stvarno tako ili nije.ali u bit čoveka je crv sumnje , i preispitivanje
više je strah od samih sebe
Sviđa mi se ideja.Ne , za razliku od religioznog uzimanja u obzir prethodnog zivota, u ovoj temi se ne uzima nista iz prethodnog zivota...samo se predje u sledeci i nema onda nikakve veze sa prethodnim...ni secanja ni osobe ni predeli...
I onda ga naljutiš i baci te golog u turski zatvorRekao bih mu da sam siguran da on nije sveti petar....
Po pravoslavlju ti ne mozes da naljutis bogove i andjele.....I onda ga naljutiš i baci te golog u turski zatvor
aj ne bogohuli...