Kakvi bi bili novi komunisti i njihovi partizani ?

Ништа се не секирајте, када комунисти поново преузму власт они неће никога убијати, затварати и шиканирати.Можете ми 100 % веровати.



Misliš daćemo im sami sve što traže i sve ono za šta su se borili - kuće i imanja,štale i obore.magaze i ambare,sanduke sa devojačkom spremom itd...dopuni spisak sam,poznato ti je da su ubijali i zbog lepog odela ili ručnog sata....
 
Ова тема отвара много битније питање, ЗАШТО ЈЕ ТАКО ПЛЕМЕНИТА ИДЕЈА ПОТРОШЕНА ПРЕ ВРЕМЕНА ОД СТРАНЕ ПРОБИСВЕТА И ПРАВАРАНАТА?
ЈЕР, да није тада искоришћена, потпуно пре времена, ДАНАС би били савршени услови за стварање безкласног друштва равноправности.
Кад да је неко пожурио да је намерно окаља, 100 година пре рока, да човечанство више никад не би кренуло тим путем?

Naprotiv, sistem komunizma (koji NWO zeli prikazati kao primitivan, iz doba paleolita) je daleko humaniji i civilizovaniji od ovog brutalnog i ekstra-primitivnog krvozednog kapitalizma gde se i deca ubijaju radi necijeg bogacenja. Naravno, to se u ROTSILDOVOJ propagandi nikada ne sme pomenuti. Naprotiv, do besvesti ce se potencirati "diktatura" komunizma , beda i siromastvo komunistickih drzava (koje su postale siromasne ne radi komunistickog sistema vec radi sankcija i ekonomsko-politickih i medijskih pritisaka AMERIKE - Rotshildovog NWO.)
Moze se reci da je najvaznija i jedina poluga, koja ordzava taj naprimitivniji sistem kapitalizam , ustvari PROPAGANDA............cija je zrtva i "nas" Gruban.

Uzgred, gospodin Gruban bi trebalo da zna da je KOMUNIZAM UVEK IMAO UPORISTE MEDJU STUDENTIMA I AKADEMICIMA A DA JE KAPITALIZAM UVEK IMAO PODRSKU KOD SIROMASNIH, NEPISMENIH I PRIMITIVNIH OSOBA...........................................dovoljno da se zna koji je sistem SUPERIORNIJI. a koji PRIMITIVNIJI.
 
Ништа се не секирајте, када комунисти поново преузму власт они неће никога убијати, затварати и шиканирати.Можете ми 100 % веровати.
varas se. Srbiju treba "ocistiti" . Kriminalci, tajkuni, mafija, ku.rve, pede.ri, prevaranti, nacionalisti, ubice, pedo.fili, kapitalisti..........imace izbor : ILI DA SRBIJU DOBROVOLJNO NAPUSTE U PRAVCU AMERIKE.................ILI SLEDI "ELIMINACIJA".
 
Не знам какви ће бити нови комунисти и да ли ће се уопште и називати комунистима, али у догледној будућности капитализам је демографски, еколошки и социолошки неодржив.

Пропали су и робовласнички и феудални систем, а иста судбина чека и капитализам.
 
Današnji titoisti

IMG_20191118_230152.jpg
 

Back
Top