Kakve zene …

Skoro mi reče jedna cura,neću da se udajem,nemam za koga,svi su muškarci isti.
Jesu,svi su isti,ni jedan neće takvu kurchevitu,lenju,drčnu ženu poput tebe,tu su svi isti,tačno je,rekoh joj.
Muškarcu treba žena,dama,buduća majka njegovoj deci,kulturna,mudra,razumna.Žena koja zna kada da ućuti,kada da priča,kada da se pripije uz muškarca i ponudi mu toplinu.
Sve ostalo su sexualne igračke za dokone dane.😉

Mnogo je bolje da ti više radiš, pa zaradiš i onda imaš da platiš za kopanje krompira i cepanje drva, a ne da zagovaraš da žene to trebaju da rade ;)
Pa nije mi ona kucni ljubimac, nju uvek moze na sve da se nagovori. Kad dobro torbas zene postaju prilicno poslusne. Uzme motiku razmislja o kiti i veselo mase.

Skoro mi reče jedna cura,neću da se udajem,nemam za koga,svi su muškarci isti.
Jesu,svi su isti,ni jedan neće takvu kurchevitu,lenju,drčnu ženu poput tebe,tu su svi isti,tačno je,rekoh joj.
Muškarcu treba žena,dama,buduća majka njegovoj deci,kulturna,mudra,razumna.Žena koja zna kada da ućuti,kada da priča,kada da se pripije uz muškarca i ponudi mu toplinu.
Sve ostalo su sexualne igračke za dokone dane.😉
Ja cak trazim da obavezno ima fakultet zavrsen, jer ako ga ja nemam ona ga mora imati. Na taj nacin i ja ispadam pametan zato sto se ona udala za mene, sta ne?

Back