Kakve zene …

Su vam za brak? Meni su one stare Ranke koje su bile daleko sposobne, one su jednom rukom same sebe porodile drugom kopale krompir u isto vreme i jos donele dete kuci u korpu sa kronpirom. Takvu zenu ni jedan normalan muz ne bi prevario. E sad koje su vama draze ove danasnje sto nista ne mogu ili ove pre? Meni ove pre jer danas ni muskih ni zena

Mnogo je bolje da ti više radiš, pa zaradiš i onda imaš da platiš za kopanje krompira i cepanje drva, a ne da zagovaraš da žene to trebaju da rade ;)

Su vam za brak? Meni su one stare Ranke koje su bile daleko sposobne, one su jednom rukom same sebe porodile drugom kopale krompir u isto vreme i jos donele dete kuci u korpu sa kronpirom. Takvu zenu ni jedan normalan muz ne bi prevario. E sad koje su vama draze ove danasnje sto nista ne mogu ili ove pre? Meni ove pre jer danas ni muskih ni zena

Ако не може да избаца 20м3 дрва, ништа од тога.

Ma jok. Pravili su oni decu, osnovali porodicu. Oboje u ratu se zaljubili, ceo zivot ostali zajedno, nikad jedno drugome losu rec ili povisen ton. Deda se tada krio od udbe kad se baba porodila. Posle se predao i bio u zatvoru. U medjuvremenu je ona o svemu brinula. Tako ga je i rodila, sama ga podigla, dok se deda nije vratio. Jbga bila takva vremena.

Ma jok. Pravili su oni decu, osnovali porodicu. Oboje u ratu se zaljubili, ceo zivot ostali zajedno, nikad jedno drugome losu rec ili povisen ton. Deda se tada krio od udbe kad se baba porodila. Posle se predao i bio u zatvoru. U medjuvremenu je ona o svemu brinula. Tako ga je i rodila, sama ga podigla, dok se deda nije vratio. Jbga bila takva vremena.
Pobeg'o od obaveza a?
A gde je baba mogla da pobegne?

Oženjen sam, ali dok nisam bio bilo mi je bitno:

1. White (blue/green eyes, pale skin, light hair)

2. Da mrzi Jevreje. To odmah implicira da je rasistkinja, homofob, mrzi feminizam i svu ostalu degeneraciju koja izlazi iz kuhinje pomenutog plemena malih kapica i velikih noseva

3. Da nije balkanski gyppo

Tako jednostavno, a u startu te toliko spašava gubljenja vremena i resursa.

Shvatio sam kakva je za mene
Prosto mi se dalo osetiti i videti jednom prilikom
Ne bih javno opisivao
Svako ima svoju priču
Bow Down Cole Sprouse GIF by The Drew Barrymore Show

Po mom mišljenju
Bolje tačno ona koja je u rezonanci sa tobom
Nego daj šta daš, oženi se, udaj se
Nađi nekoga/neku

Ne ne

Ako ne nađeš onu koja može da se ukotvi u tebe takvog, nisi našao

Onda je i samoća skroz ok

Po mom mišljenju
Bolje tačno ona koja je u rezonanci sa tobom
Nego daj šta daš, oženi se, udaj se
Nađi nekoga/neku

Ne ne

Ako ne nađeš onu koja može da se ukotvi u tebe takvog, nisi našao

Onda je i samoća skroz ok
Slazem se sve sa tobom...
Ali zaista ne bih da kažem
Ne radi se samo o izgledu, godinama its...
Svaka takva spoznaja je ipak duboko lična
A što je više iznosiš, ljudi se prave pametni i kreću " da ali... ali.... " i ostale slične izjave
Naravno da je duboko licna. Znas da sam se zezala sa gifom :lol:

Био си занимљивији док си торбао
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
оматорило се јбг

Gde si bro? Retko te ima.

Back