Kakve žene vam se svidjaju?

Toxique

Veoma poznat
Poruka
10.739
Gledajuci ovih dana onu jad i beda evroviziju,shvatila sam da su trenutno u modi guzate sisate i malo jače žene....

U savremenim trendovima više ne postoji jedan univerzalan ideal. Dominiraju takozvane "midsize" siluete – žene koje su zdrave, proporcijalno građene, imaju obline, ali su istovremeno fit. Iako se izrazito mršava građa povremeno vraća u modu, naglasak je danas pre svega na prirodnom izgledu i samopouzdanju.Fokus je pomeren na tri ključna aspekta:Srednja veličina (Midsize): Devojke koje nisu ni premršave ni punije (plus-size) postale su pravi hit na društvenim mrežama, jer predstavljaju realan i prirodan ženski izgled.Atletska građa: Cenjeni su tonirani mišići i zdrav izgled, što podrazumeva redovnu fizičku aktivnost.Prirodne obline: Peščani sat i naglašene proporcije su izuzetno popularni.

Ja više volim da su mršavije, nego punije. Ne znači da mi se ne sviđa i jedno i drugo, samo blaga prednost za mršavije. Mada mi nije baš vrlo privlačno ako je previše mišićava, kao muškarac. Isto i za grudi, blaga prednost za osrednje ili manje. Bitno mi je samo da je prirodno, nijedna izveštačena ne može biti privlačnija od one prirodne, kako god da je građena.

couple-cooking-together-at-home.jpg

(Midsize): Devojke koje nisu ni premršave ni punije (plus-size) postale su pravi hit na društvenim mrežama, jer predstavljaju realan i prirodan ženski izgled.Atletska građa: Cenjeni su tonirani mišići i zdrav izgled, što podrazumeva redovnu fizičku aktivnost.Prirodne obline: Peščani sat i naglašene proporcije su izuzetno popularni.
Niti pratim društvene mreže, niti šta je tamo hit, al ovo zvuči ok, atletska gradja.
Sad pešcani sat ili ne, to se rodi, ali držati do sebe, i biti u balamsu sa kilama, trenirati, apsolutno podržavam.

karate zene. Debele zene.
Juznoafrikanke.
Zene koje moraju d aimaju zelene oci.
Zene koje znaju borilacke vjestine i znaju poluge dobro u dzudou, da znaju da te bacaju.
Zene rvacice.
Zene s avelikim misicima i siama.
Zene koje treniraju ti gimnastiku i mogu ti na tebi d aurade ti spagu!
gimnasticarke dakle🤔😁

taj kvun dokistkinje
dzudistkinje, karatiskinje, kikbokserke, bokserke, wingchuniatkinje, tajlandjanke

i ona black angel na instagramu nadimak brate ta kada bi te udarila!

a uz to ima extra veoma simpaticne velike sise i guzove!😁😍

Back