...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo sam jednom bila trudnaschatje:...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima![]()
i meni je to najlepsi period u zivotu. Toliko emocija, iscekivanja i brige ali osluskivanja deteta u stomaku, milina jedna. Nikakvi problemi, porodjaj divan, ali nikako da se odlucim za drugo dete zbog organizazionih problema itd.
ops: gane011:Nasa je bila nesnosna... barem za mene.![]()
Svaki cas me je nesto bolelo i probadalo, kocio sam se pet puta, bilo mi je muka - a mojoj gospodji nista.ops:
Najgore od svega sto sam se ugojio preko 10 kila i jedva sam posle porodjaja :shock: (mislim njenog) kada smo prestali da se obzderavamo uspeo da dovedem kilazu u red.
Sve u svemu - tesko. Al' i pored svega ja bih opet. :wink:
Ovo je sjajno!!!gane011:Nasa je bila nesnosna... barem za mene.![]()
Svaki cas me je nesto bolelo i probadalo, kocio sam se pet puta, bilo mi je muka - a mojoj gospodji nista.ops:
Najgore od svega sto sam se ugojio preko 10 kila i jedva sam posle porodjaja :shock: (mislim njenog) kada smo prestali da se obzderavamo uspeo da dovedem kilazu u red.

gane011:Nasa je bila nesnosna... barem za mene.![]()

.Najzalije mi je sto nisam dozivjela ono kad ti pokazu bebu kad je izvuku iz stomaka pa svaki put kada to vidim na tv-u placem k'o blesava! 
schatje:...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima![]()
Jedino po pocetnim simptomima, od prvog trenutka se osecam kao "naduvani balon", u prvoj mi je smetala kafa i miris cigareta,ali sam u sedmom mesecu igrala odbojku u dvoristu, u drugoj mi nista pod milim Bogom nije smetalo, isla sam na apsolventsku ekskurziju u Rusiju i na more, a u trecoj sam bila prava "razmazena trudnica"...dakle razlicite..
ali moram da "lanem" jer su zaiste sve trudnoce razlicite, pogotovo sa stanovista nas muskaraca. Ne bih da vas zamaram detaljima moje dve trudnoce ( a bilo je svakojakih cirkusa
), ali samo da znate, mi muskarci prozivljavamo to istim intenzitetom, samo sto to ne pokazujemo kao vi, jer je nemoguce 
Posle mi je bilo muka, ali mi je cerkica sve moje muke nadoknadila 
Najbolja fora koju sam cula za dugo vremena!
Dusu mi pojedose i oni moji Crnogorci kad god se vidimo... "Mora si bit pribran, ka pravi coek.. ih 'dje odvede zenu u miliciju jadan?", pa se zezanje nastavlja sve dok me neko ne spase, ali znam sledece godine, opet ce se setiti 

schatje:...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima![]()
.
.
.
.
. nije ni vama lako...
.