...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo sam jednom bila trudnaschatje:...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima![]()
gane011:Nasa je bila nesnosna... barem za mene.![]()
Svaki cas me je nesto bolelo i probadalo, kocio sam se pet puta, bilo mi je muka - a mojoj gospodji nista.ops:
Najgore od svega sto sam se ugojio preko 10 kila i jedva sam posle porodjaja :shock: (mislim njenog) kada smo prestali da se obzderavamo uspeo da dovedem kilazu u red.
Sve u svemu - tesko. Al' i pored svega ja bih opet. :wink:
Ovo je sjajno!!!gane011:Nasa je bila nesnosna... barem za mene.![]()
Svaki cas me je nesto bolelo i probadalo, kocio sam se pet puta, bilo mi je muka - a mojoj gospodji nista.ops:
Najgore od svega sto sam se ugojio preko 10 kila i jedva sam posle porodjaja :shock: (mislim njenog) kada smo prestali da se obzderavamo uspeo da dovedem kilazu u red.
gane011:Nasa je bila nesnosna... barem za mene.![]()
schatje:...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima![]()
schatje:...odnosno, da li su vam druga i eventualno treca licile na prvu, po simptomima![]()