Kakve su šanse da se uda devojka od 35 godina: Zašto se jednostavno ne pomiri s tim da će živeti sama do kraja života?!

Slavicama je uglavnom pun kur.ac svega, ono sto bi volele jeste da provedu neko normalno vreme sa drugim ljudskim bicem.
Ali zbog stanja u drustvu, koje se lepo ocitava na komentarima, pametne Slavice u se i u svoje kljuse.To su zene koje su navikle same, tesko da traze nekog ko ce da im resi sve probleme.

Slavicama je uglavnom pun kur.ac svega, ono sto bi volele jeste da provedu neko normalno vreme sa drugim ljudskim bicem.
Ali zbog stanja u drustvu, koje se lepo ocitava na komentarima, pametne Slavice u se i u svoje kljuse.To su zene koje su navikle same, tesko da traze nekog ko ce da im resi sve probleme.
Aha. Nije luda Slavica, nego su svi ostali ludi, a?

Projektuješ na sebe, Slavice.
Pametni se ne pecaju na teme poput ovih.
❤️

O.k. Slavice.
Screenshot_20201112-120244_Chrome.jpg

Ma šta bre samo u se i u svoje kljuse
Pa dosadno je to. Daj da se umrežimo, da delimo, da se radujemo jedan drugome, da se upoznajemo, istražujemo, da učimo jedan od drugoga...
Sitne duše ne prolaze dobro u životu, tol'ko.
A sto bi peglao? Moze samo da osusi i presavije. Cemu ti standardi?

Aha. Nije luda Slavica, nego su svi ostali ludi, a?
Koji ostali?
Sto se tice odnosa kupoprodaje, tu stvar funkcionise jasno, imas robu koja ima cenu i kupca koji tu cenu hoce ili nece da plati.Znaci to diktira trziste, ne ti i ja.
Sto se tice normalnih odnosa, ljudskih, ja kao samohrana majka, posle ovakvih komentara, ne bih ni stapom dirala,to nije moj svet, brojcanost ne cini ispravnost.Ogavni komentari, uglavnom derista koja nemaju pojma o zivotu.

Koji ostali?
Sto se tice odnosa kupoprodaje, tu stvar funkcionise jasno, imas robu koja ima cenu i kupca koji tu cenu hoce ili nece da plati.Znaci to diktira trziste, ne ti i ja.
Sto se tice normalnih odnosa, ljudskih, ja kao samohrana majka, posle ovakvih komentara, ne bih ni stapom dirala,to nije moj svet, brojcanost ne cini ispravnost.Ogavni komentari, uglavnom derista koja nemaju pojma o zivotu.
Možda derišta nemaju pojma o razvodu. Ali o životu da.

u ovom konkretno nema odvratnosti.
ali u onom komentaru kako bi razvedena žena striktno gledala samo u platni listić nekog budućeg izabranog muškarca je bzvz

šta očekujete vi muškarci?
da vas mama doživotno izdržava? ili žena kao njena produžena ruka ?

zašto bi jedna razvedena žena trebalo da nađe slepca koji ne radi, voli da popije i da ode u kladionicu a ni okretanje za suknjama mu nije strano?
pa ako je pogrešila prvi put valjda će za drugi i sve ostale slučajeve malo bolje analizirati pozicije svih učesnika
pa sposoban muskarac sigurno nece juriti ribu sa dvoje dece sa 35 godina. moze da nadje neku propalicu.

Koji ostali?
Славица није самохрана мајка.

Мада свима прича да јесте, да би својом јадноћом себи дигла цену.

Back