Kakve su šanse da se uda devojka od 35 godina: Zašto se jednostavno ne pomiri s tim da će živeti sama do kraja života?!

a sta ako je umetnik? apsolutni sluhista?
Da se igra u pesku, ako ne moze da zaradi....devojke nepoznate violinistkinje i pijanistkinje pre 20 godina zaradjivale par hiljada evra i nisu trpele folk i neki polupani pop i rok....ako uzivaju da budu zvezde na suvo nek ebu na suvo...

Sve je to isto kao za muskarce samo su vasi standardi dvostruki...intelektualno i emotivno ste bolje, ali brate fizicki i same se stidite sebe i placate ispravke....
Izvini ali ne stidim se sebe i ne placam nikakve ispravke niti planiram sta da ispravljam 🤣

To kažem, meni je koža, kosa, kondicija, psihičko zdravlje i seksualnost bolje nego kroz cele dvadesete što je bilo

Čak su i crte lica dobile karakter, izdefinisalo se sve
A kako te sluze reproduktivni organi u odnosu na period od pre vladavine Aleksandra Vucica?

Muskarci i to gledaju.

Prilicno.

Pa batice, to je samo reproduktivni prajm, nije reprodukcija sve od čoveka

Čak bih rekla da čovek stvarno postaje slobodan kad mu prođe reproduktivni period
sanse da nadjete boljeg od bivseg muza su prilicno lose. Jer niko nece da hrani tudju decu. Zato cesto zene i abortiraju, znaju da im se sa decom smanjuje trzisna vrednost.

A ko kaze da trazimo nekoga da hrani nasu decu?
Moja dec, hvala Bogu imaju oba roditelja i niko im ne trazi ni novu mamu, ni novog tatu, ni sponzora.
Oni su moji.

Meni muskarac trenutno moze da pruzi samo jedno. I samo za to mi i treba. Sve ostalo mogu sama.
Dok se ne pojavi neko zbog koga cu da pisnem u gace, ofkors 🤣

A ko kaze da trazimo nekoga da hrani nasu decu?
Moja dec, hvala Bogu imaju oba roditelja i niko im ne trazi ni novu mamu, ni novog tatu, ni sponzora.
Oni su moji.

Meni muskarac trenutno moze da pruzi samo jedno. I samo za to mi i treba. Sve ostalo mogu sama.
Dok se ne pojavi neko zbog koga cu da pisnem u gace, ofkors 🤣
sto si ostavila muza. mozes ti da nadjes nekog za snosaj, ali nesto ozbiljnije i da mu je celicna djoka to ide malo teze.

Back