DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.537
Ja sam godinama furao jedne fudbalske nike, za futsal prave .....bas dobre bile.Какве стигнем, најчешће обичне платнене, или фудбалске
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam godinama furao jedne fudbalske nike, za futsal prave .....bas dobre bile.Какве стигнем, најчешће обичне платнене, или фудбалске
Dobre su to patike, samo da ne budu previse sarene.Ja takve imao 80tih cela škola gledala a meni bile gadne. Nisam mogao mnogo da biram jbg ko god od ćaletovih prijatelja dobije 100 dem da mi donese patike pa šta bude![]()
Dobre su samo odrzavaj kozu da ne puknu.Nemam pojma koja je marka u pitanju. Kupio sam ih pre par godina ali ih nosim od 2021. Patike nosim isključivo preko leta i na čarapu tako da se nisu nešto potrošile, jedino je taban otišao do vraga. Taman sam došao s posla u njima
Pogledajte prilog 1398757
Jel ovo Nike Cortez?
Jel imaš i šuškavu trenerku u sličnom dezenu?
Imam jednu identicnu ali je stara puno, ustvari dve imam jedna je Interova a druga Ath Dpt, ali nisam patike kupovao zbog toga nego zbog udobnosti, jacine, i lako se odrzavaju.Jel imaš i šuškavu trenerku u sličnom dezenu?![]()
Kakve veze imaju LeBron patike sa dizelasima, ajde objasni mi?Kako nemaju vidi što su brze![]()
Tvoja reakcija sve govori.Ko je reko dizelaši ti si reko nisam ja![]()