DJ 5ak
Domaćin
- Poruka
- 3.239
Jao nego kad vec pomenu Air Jordan 1 i pevacice iz "Granda" moram i jednu anegdotu da ispricam.
Pre jedno 10-15 godina mozda (pre ce biti 15-ak ali u svakom slucaju bilo je vec dosta davno iz ove perspektive) jednom sam izasao na dejt sa jednom devojkom koja je pevala u "Zvezde Granda" a koju sam upoznao dal preko nekog sajta za upoznavanje ili myspace-a (tad je jos myspace bio aktuelan) ne secam se vise....no nije ni bitno toliko.
Nista ono nadjemo se mi u gradu, odemo na pice i palacinke, ona onako sa kilo sminke, najlon carapama (iako je bilo fazon 30 stepeni) u lakiranim stiklama od 20 cm, sa sljokicama, sve u full-u (kao da je na svadbu krenula) a sa druge strane ja se pojavljujem, znaci totalni kontrast, ono lozana, OG :d, u Air Jordan 3-ojci, onim sirokim farmerkama (fazon 5XL i jos kao zadigao i zavezao jednu nogavicu ono kao LL CooL J :d), crvenom dresu Trejsija Mekgrejdija iz Hjustona, sa "And 1" kacketom i karikom na uhu, znaci hard core, ono totalni kontrast
(jooj doduse iako sam i dalje u tom fazonu i volim to da naglasavam ono sumnjam da bi danas bas tako isao okolo ali ok....) i nista sednemo mi i prica mi ona o Saletu Popovicu, levo desno i u jednom momentu pocne da mi kuka kako ne moze da nadje sponzora, kako bi htela da snimi album ali to kosta i ja ono krenuo da se sprdam, sve za lovu sve za pare, ti bi htela lovu ti bi htela pare, marke funte, dolare, ono aluzija na Sunshine i "Zaklina trazi sponzora" a ona, jaoooo pa zasta me ti to smatras, na sta ti ja licim, nisam mislila tu vrstu sponzora, nit sad ja da idem sa nekim u krevet za pare, vec samo ono sponzora u cisto poslovnom smislu, imali bi i pisani ugovor i sve :d........i tako...... videli smo se mozda jos koji put posle toga a koliko mi je poznato nije uspela da snimi album nit sad da postane neka zvezda ali se i dalje bavi pevanjem i uglavnom peva tako po svadbama, veseljima, rodjendanima i sta ja znam, ono sto bi se reklo otisla je u totalni underground. 

Pre jedno 10-15 godina mozda (pre ce biti 15-ak ali u svakom slucaju bilo je vec dosta davno iz ove perspektive) jednom sam izasao na dejt sa jednom devojkom koja je pevala u "Zvezde Granda" a koju sam upoznao dal preko nekog sajta za upoznavanje ili myspace-a (tad je jos myspace bio aktuelan) ne secam se vise....no nije ni bitno toliko.
Nista ono nadjemo se mi u gradu, odemo na pice i palacinke, ona onako sa kilo sminke, najlon carapama (iako je bilo fazon 30 stepeni) u lakiranim stiklama od 20 cm, sa sljokicama, sve u full-u (kao da je na svadbu krenula) a sa druge strane ja se pojavljujem, znaci totalni kontrast, ono lozana, OG :d, u Air Jordan 3-ojci, onim sirokim farmerkama (fazon 5XL i jos kao zadigao i zavezao jednu nogavicu ono kao LL CooL J :d), crvenom dresu Trejsija Mekgrejdija iz Hjustona, sa "And 1" kacketom i karikom na uhu, znaci hard core, ono totalni kontrast