Kakve patike nosite

Jao nego kad vec pomenu Air Jordan 1 i pevacice iz "Granda" moram i jednu anegdotu da ispricam.🙂
Pre jedno 10-15 godina mozda (pre ce biti 15-ak ali u svakom slucaju bilo je vec dosta davno iz ove perspektive) jednom sam izasao na dejt sa jednom devojkom koja je pevala u "Zvezde Granda" a koju sam upoznao dal preko nekog sajta za upoznavanje ili myspace-a (tad je jos myspace bio aktuelan) ne secam se vise....no nije ni bitno toliko.
Nista ono nadjemo se mi u gradu, odemo na pice i palacinke, ona onako sa kilo sminke, najlon carapama (iako je bilo fazon 30 stepeni) u lakiranim stiklama od 20 cm, sa sljokicama, sve u full-u (kao da je na svadbu krenula) a sa druge strane ja se pojavljujem, znaci totalni kontrast, ono lozana, OG :d, u Air Jordan 3-ojci, onim sirokim farmerkama (fazon 5XL i jos kao zadigao i zavezao jednu nogavicu ono kao LL CooL J :d), crvenom dresu Trejsija Mekgrejdija iz Hjustona, sa "And 1" kacketom i karikom na uhu, znaci hard core, ono totalni kontrast 😄 (jooj doduse iako sam i dalje u tom fazonu i volim to da naglasavam ono sumnjam da bi danas bas tako isao okolo ali ok....) i nista sednemo mi i prica mi ona o Saletu Popovicu, levo desno i u jednom momentu pocne da mi kuka kako ne moze da nadje sponzora, kako bi htela da snimi album ali to kosta i ja ono krenuo da se sprdam, sve za lovu sve za pare, ti bi htela lovu ti bi htela pare, marke funte, dolare, ono aluzija na Sunshine i "Zaklina trazi sponzora" a ona, jaoooo pa zasta me ti to smatras, na sta ti ja licim, nisam mislila tu vrstu sponzora, nit sad ja da idem sa nekim u krevet za pare, vec samo ono sponzora u cisto poslovnom smislu, imali bi i pisani ugovor i sve :d........i tako...... videli smo se mozda jos koji put posle toga a koliko mi je poznato nije uspela da snimi album nit sad da postane neka zvezda ali se i dalje bavi pevanjem i uglavnom peva tako po svadbama, veseljima, rodjendanima i sta ja znam, ono sto bi se reklo otisla je u totalni underground. 😄

Golden-Sneakers.jpg

@ tema
20230820_151450.jpg

Poslednja izmena:
Ja razmisljam ove da uzmem sad za jesen/zimu (kada je hladnije ali suvo vreme) kad budem bio pri nekoj kinti, znaci maltene ceo zivot nosim samo kosarkaske patike (u drugacijoj obuci verovatno vise ne umem ni da hodam, jedino zimi kada je kisa ili sneg nosim one zute Timberland "kanadjanke") i imao sam bas gomilu tih patika tokom svih ovih godina od raznih brendova/proizvodjaca, signature patike od raznih igraca, sto retro modela sto modernijih ali ove patike iz nekog razloga nikad nisam imao a oduvek su mi se svidjale skroz i bas su ovako vec kultni model patika a i deluju bas onako ubodno i kvalitetno, pa tako da mislim da su ove sledece na mom radaru. 😉

97DB1434-0B05-4760-910A-7C09735C8AB3.jpeg
CAD7E6EC-F6EF-4825-A681-FBCCD809EAE4.jpeg

Back