- Poruka
- 87
Kakav sklop mozga moze da ima neko ko zivi u Srbiji, i da ga nije briga za srbe na kosovu i preko drine. To samo necovek moze da bude koga nije briga. Neradni, samo da napakoste i zlo nanesu srbinu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Elvin:hej,izvini nisi ti dimitrije,sad sam se setio da je on ubilački nastrojen manijak,koji se divi hitlerovim metodama,ti si sigurno fin momak![]()
RatkoMladicJunior:Kakav sklop mozga moze da ima neko ko zivi u Srbiji, i da ga nije briga za srbe na kosovu i preko drine. To samo necovek moze da bude koga nije briga. Neradni, samo da napakoste i zlo nanesu srbinu.
RatkoMladicJunior:Kakav sklop mozga moze da ima neko ko zivi u Srbiji, i da ga nije briga za srbe na kosovu i preko drine. To samo necovek moze da bude koga nije briga. Neradni, samo da napakoste i zlo nanesu srbinu.
REVOLUCIJA:Mene je briga za Srbe i Albance i Meksikance itd... Brine me da li ih neko esploatise i zlostavlja, da li njihovu decu prodaju u belo roblje, da li se vrsi trgovina organima, da li multinacionalne kompanije haraju i plase nasu decu da ce im roditelji ostati bez posla, a ona neobrazovana i bez hleba!
everest:Eh,srpska briga za Srbe preko Drine.Da je berem nisu nikada brinuli,barem, ne tako kako jesu.Rezultat te brige(hegemonije nad Hrvatima u Kraljevini SHS)je Jasenovac.Ne da Hrvat svoje,iako neki misle da je Srbija tamo gdje je i jedan srpski grob.Trebao je taj narod tražiti sreću sa Hrvatima,a ne gledati kako da Krajinu donese Srbiji u miraz.Nije bolje ni 90-tih bilo.Huškalo se ustašama,plašilo narod cijelo vrijeme poslije 2.svj. rata,da bi sada ljudi htjeli nazad.Pa gdje su sada te ustaše,kada bi se sada ljudi vraćali.Skupa je cijena avanture srpskih političara u staroj Jugoslaviji(18.-41.).Tko je to platio,osim prekodrinskih Srba?A i sami kao da su to htjeli.Sada ispada da u Srbiju ne spadaju,a da ih u Hr. neće.
Bilo bi dobro pročitati prvih 50 stranica knjige Bogdana Krizmanaavelić i Ustaše,pa će se jasnije vidjeti kako je nastao ustaški pokret,koje godine,i kao reakcija na šta.
I kakva briga sada pomaže uostalom,kada su međuljudski odnosi potpuno zatrovani?Neki su htjeli tuđe,pa su ostali i bez svoga(Kosovo),kao što to uvijek biva u životu.
A i Milošević je,ruku na srce,zaslužio da mu se podigne spomenik usred Zagreba.Riješio je Hrvate velike brige.Da je 90.-te izjavio:Vi(Srbi) ste građani Hrvatske,dogovorite se sa Hrvatima,sve bi bilo drugačije.Pametnjaković je htio otkinuti od priznate države,pa...rezultati se vide...A i sebe je zbrinuo dobro.
Kaiser:A da ne zaboravim jos nesto:
Interesantno je kako se u Srbiji iz proslih ratova slave ubice i vikend-ratnici.
Ali niko nece da se seti pravih heroja koje cak i Hrvati postuju, mozda niste culi za Milana Tepica. Jedini covek koji je dobio Orden Narodnog Heroja. 1991. godine
Ali zato se svi secamo Arkana i onih pozadinaca, koj ratuju kada se linija fronta pomeri daleko od njih pa operisu po civilnim objektima i ubijaju... pa jos snimaju.
Da Srbin sam! Ali mi smeta sto velicamo pogresne ljude.
Zapitajte se , koliko Vas zna o Milanu Tepicu, a koliko o Arkanu ili nekom drugom "pozadincu"?
eremita:Ти си киван на све и свакога па генерализујеш.
п.с. Мене интересују СВИ СРБИ ма где они били...