lav607
Domaćin
- Poruka
- 3.919
pitanje je sad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li joj dajes cvece vise puta dnevnoSrdj@n::? :? :?
Moja devojka ga voli kao znak paznje :wink:
brate i nesumnjam delujes kao fino vaspitan decko,tako da nisam ni sumnjao sto se tebe ticeSteffan:Ja joj obavezno dajem bukete pre i posle spavanja..![]()
Srdj@n:Ma dva puta za tri godineops:
Grdne sam kritike dobio zbog toga![]()
nadam se da nemas nista protiv da ti posaljem buketsibirska:hahahahahahahahaha padobranac!![]()
lav607:brate i nesumnjam delujes kao fino vaspitan decko,tako da nisam ni sumnjao sto se tebe ticeSteffan:Ja joj obavezno dajem bukete pre i posle spavanja..![]()
![]()
nisi svestan koliko ima takvih,pa se onda ekstra potrude da ti se zahvale na to malom povremenom znaku paznjeSteffan:Srdj@n:Ma dva puta za tri godineops:
2 puta za 3 godine?!?!?! Covece dobro je sto te uopste trpi.. :? garant ih prima od drugih...![]()
jos ako ima malo maste cuda su mogucaSteffan:lav607:brate i nesumnjam delujes kao fino vaspitan decko,tako da nisam ni sumnjao sto se tebe ticeSteffan:Ja joj obavezno dajem bukete pre i posle spavanja..![]()
![]()
Volim kada nam zamirise soba opojnim mirisima svezeg cveca...znas ono, kada se oseca u vazduhu... mmmmmm...
![]()
Steffan:Srdj@n:Ma dva puta za tri godineops:
2 puta za 3 godine?!?!?! Covece dobro je sto te uopste trpi.. :? garant ih prima od drugih...![]()
lav607:nisi svestan koliko ima takvih,pa se onda ekstra potrude da ti se zahvale na to malom povremenom znaku paznje
Srdj@n:Nije sve u cvecu...![]()
Ima mnogo vecih stvari koje cine dobru vezu a cvece je samo sarena laza,obicno za one koji su nesto zasrali...
A to ako tvoja devojka prima od drugih ne znaci da su sve takveI zaobidji me sa takvim komentarima ...
potpuno te razumem,mora da mnogo trosis na cveceSteffan:Srdj@n:Nije sve u cvecu...![]()
Ima mnogo vecih stvari koje cine dobru vezu a cvece je samo sarena laza,obicno za one koji su nesto zasrali...
A to ako tvoja devojka prima od drugih ne znaci da su sve takveI zaobidji me sa takvim komentarima ...
Sta se odmah ljutis, pa nije sramota primiti cvece od drugih... ja recimo za osmi mart kupim cvece i mami od moje devojke... ne vidim sta je tu ruzno, to je bas lep znak paznje... i njenom tati to uopste ne smeta, jer se raduje zbog srece svoje zene... i ti bi trebao da radujes zbog svoje devojke...![]()
Steffan:Srdj@n:Nije sve u cvecu...![]()
Sta se odmah ljutis, pa nije sramota primiti cvece od drugih... ja recimo za osmi mart kupim cvece i mami od moje devojke... ne vidim sta je tu ruzno, to je bas lep znak paznje... i njenom tati to uopste ne smeta, jer se raduje zbog srece svoje zene... i ti bi trebao da radujes zbog svoje devojke...![]()
Steffan:Srdjo, daj mi adresu od tvoje devojke da joj posaljem jedan lep buket..![]()