Kakva vam je aura?

"Kada se dete rodi odmah mu se kopa grob"
Kako morbidno... :eek:

Meni su te stvari oko aure simpatične, ali im ne dajem na značaju. Mislim, sa mog stanovišta-da danas kad sam fino raspoložena mislim da mi je aura popinkavila je blesavo... onako, detinjasto.
A: ''Mislim da je moja aura danas onako pink... ali ne jarko pink, nego onako... pastelno!"
B: ''Nemoj da pričaš? Ja se nešto osećam zeleno, maslinasto.''
A: ''Uuuu!''
B: ''Pa, šta ćemo sad?''
A: ''Ništa, blejimo tako...'' :ortakinje:
Jej!

Nemoj biti malodušan.
To vodi u depresiju makar. Ne treba ti to?!
Hvala ti na lepim zeljama.To mene tako potera samo kada se prica o tome.Nisam depresivan tip.Cak jos ima optimizma u meni po svakom pitanju.Imam unuke za njih zivim da ih gledam i igram se sa njima.Mada ova dvojica stariji sinoc do pola jedan,nisam mogao da dodjem do kompa od njih.jedva sam ih naterao na spavanje.

Ја сам безбојан.

1608671144328.png

Poslednja izmena:
to se odnosi na daleke planete ne ove okolo i osnovnu konturu galaksija. sve te stvari, odnosno samo postojanje kosmosa, je temeljno skrivano milenijumima.

uzmimo samo astrologiju za primer. da li su astronomi-astrolozi razliku izmedju planeta i zvezda. i da jesu i da nisu, cela ta nauka, o njihovom uticaju na auru, je takodje skrivana od obicnog naroda
to samo govori da nauka i naucna saznanja evoluiraju, o cemu ti ne treba nikakav poseban dokaz.
...dok astrologija ostaje to sto jeste, vezana za misticno dejstvo na coveka, pa je cak i ona evoluirala.:D
nekad su astrolozi baratali sa sedam astroloskih tela (suncevog sistema), a onda se - upravo zaslugom nauke - taj broj se popeo - i na devet.:);)
tako da....naravno, danaske se sve trpa u isti nju ejdz lonac. ako nisi primetio, ova tema se odnosi na auru, dakle zamiljeno biolosko zracenje,
a mi ovde u to mesamo i astrologiju, i astronomiju, itditd. dakle, pojednostavljeno receno: babe + zabe + kante + palate ..... = .....Trt! :mrgreen:
"ma, sve je to povezanooo.....":roll::lol::cool:

Back