Kakva su vam iskustva sa razvedenim ženama sa decom?

Znas kako, ona zena koja je u prvom braku prezivela mnogo toga i imala problematicnog muza, tesko da ce nju neko lako “kupiti” ma koliko ona nekome muskarcu vredela na trzistu. Razvedenom muskarcu sa decom sanse su minimalne.
pa i ona trazi. nije to bas trziste, nego igra slucajnih brojeva. sto se tice razvedenih muskaraca sa decom, znam ih koji imaju vise brakova.

odlična tema

elem, najbolje je smantati razvedenu ženu sa klincima od po 4-5 god

prošle su već katarze od razvoda, onda streme samo ka užitku što je normalno za zdrave i željne sexualno žene

mada, ima i ona varijanta kada može da se smanta i neka utučena posle razvoda i treba joj pažnja, nežnost itd

experimentišite i nabodite ....

odlična tema

elem, najbolje je smantati razvedenu ženu sa klincima od po 4-5 god

prošle su već katarze od razvoda, onda streme samo ka užitku što je normalno za zdrave i željne sexualno žene

mada, ima i ona varijanta kada može da se smanta i neka utučena posle razvoda i treba joj pažnja, nežnost itd

experimentišite i nabodite ....
Plus možeš da se ostvariš u ulozi očuha

Pijanog, okrutnog očuha

... ako se i od nje razvedete tek onda vidis da je greska u tebi... ona se razvela jer je voljela zivot a ja je nasao nastavljaju i zivot... ko mi kriv kad nijesam shvatio da je zene tesko shvatiti...
ako zelis duhovni mir pesnice, ne pokusavaj.
zivot se nastavlja normalno jer je zivot tok...bio sa nekim zajedno ili sa mnogima povremeno.

Back