Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.294
Имам очи и скинуо сам БАШ ОНО ШТО СИ ПОСТАВИОDa imas oci video bi da to nije ta extenzija![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Имам очи и скинуо сам БАШ ОНО ШТО СИ ПОСТАВИОDa imas oci video bi da to nije ta extenzija![]()
Па о томе ти причам: донедавно је било на десетине сајтова где онлајн конвертује у мп3 и скинеш,Ljudi ne kapiraju da je mp3 format nemoguce skinuti sa yt bez konverzije.
Samo konvertovanje je degradiranje vec degradiranog audio strima.
Prestani da kukas imas resenje za extenziju a i djekson ti postavio free program.Па о томе ти причам: донедавно је било на десетине сајтова где онлајн конвертује у мп3 и скинеш,
а што се тиче квалитета не спадам у слухисте. И обично скидам старе народњаке, снимане давно у лошијим условима и не смета ми
Svi playeri pustaju aac, tako da nema veze...Правим се луд? Уградио сам додатак за који си ми послао линк И НИГДЕ НЕМА ОПЦИЈЕ МП3. Само неки ААЦ
MP3 је превазиђен формат и многи га напуштају. Ем што је превазиђен ем стерилан звук. Не знам како то може неко слушати?Знам ваљда толико. Имам ту ексетнзију али немам опцију МП#, ни кад скролирам наниже
А овај на врху, ТЛВЗР ми тражи неке глупости
Pogledajte prilog 1328808
Upravo tako.Svi playeri pustaju aac, tako da nema veze...
aac ima bolji kvalitet od mp3
То већ нисам знао. Чини ми се да зеза у Реал плејеру када треба тримером сецкати.Svi playeri pustaju aac, tako da nema veze...
aac ima bolji kvalitet od mp3
Taj format je FLAC, a mp3 jeste kompresija ali ne bilo kojih podataka nego samo zvuka, kao sto imas i kompresiju videa.То већ нисам знао. Чини ми се да зеза у Реал плејеру када треба тримером сецкати.
Или МП3 се лако спаја више један, Merge MP3.
Иначе, давних дана сам прогуглао и видео да МП3 није компресовање него уклањање тонова изван опсега људског ува, тј оних који се ионако не чују.
Пре Јујтуба сам био на једном форуму где смо размењивали "нафталинке". Тамо је било ентузијаста-фанатика који су старе плоче пеглали, сређивали и гадили се МП3 -ја него снимали у неком формату, једна песма 120 МБ. Чекајте људи, кад купиш ЦД неког певача, аудио формат буде око 70 МБ.
Шта тај квалитет значи нама наглувима?
Да не понављам мој коментар Bmaha-u. Аматер сам за те ствари, не баш оштрог слуха...Apple je progurao dobrim delom taj kodek , čuveni iPod je imao default podršku za isti.
Hvala im na toj revoluciji.
Inače za prenosne uređaje postoji profil aac he v1/v2 koji su bukvalno 20 godina stari.
U svega 48 ili 64kbps kompresije kvalitet zvuka poprilično dobar !
Ko se još bavi tim sajtovima?Донедавно је било на десетине линкова где се то за час обави.
А ево јутро се мучим не на једном кад кликнеш download он те пребаци на неки сајт где нуде да ти преуреде кућу, на другом га не сними у мп3 него у неком лудом формату..
Зна ли неко о чему се ради