Kakva je ovo nova moda pisanja i koriscenja u razgovoru btw,wtf?

Dama se ne gleda po slici I kakav joj je avatar,na kraju krajeva mozda I jesam samo mazo🤣ili nesto više
Ali da se nadovezem na ovo,generalno muškarci kod nas su dosta konzervativni,sirovine koje takve devojke gledaju kao prostitutke ,lake žene,droce jer zaostajemo u dosta toga kako u društvu tako I životu,samim tim te žene na žalost moraju da se kriju,skrivaju kroz neke lažne profile,avatar,I lažne slike.

Kad nekoga munemo laktom u prolazu prihvatljivio je da se kaže "pardon" (znak mnogo lepog vaspitanja, francuska reč), kad se pozdravljamo s nekim mi kažemo "ćao". Kada su te reči ulayile u naš jezik sigurno je da je bilo starijih koje je to nerviralo. E, sad, verujem da su se i stariji ljudi za vreme Osmanlija mrštili kada su čuli da su im mladi počeli da govore "Jok" ili "Eno ide onaj baksuz".

Jasno sve ali....ovi ljudi koji to koriste u razgovoru nemaju malo godina,a dosta mi je sirok krug prijatelja i nisu klinci da se razumemo to su sve zreli ljudi preko 30 godina. I ja sam tih godina ali ne izrazavam se tako.🤔
Neko piše nepismeno, neko se izražava kičerajski... koliko ljudi - toliko ćudi...
BTW, zašto je ova tema na "Zdravlju"?

Gde su nestale stare dobre komunikacije,bez koriscenja ovakih reči I čemu sve ovo.Mozda sam staromodna ali evo pojasnite mi 🥰

Vrijeme te je pojelo,zbog sujete koju imas kao vecina generacija,svijet ostaje na mladima i sta god mislila o novom vremenu,nikada se nece nikome prilagoditi, prati fore i fazone klinaca i njihov nacin komunikacije,obnovi nova kompjuterska znanja ,vrijeme ne gazi stare vec starmodne ljude

Btw - Uostalom
Wtf - Sta je ovo ****.e

Back