Toxique
Primećen član
- Poruka
- 543
Gde su nestale stare dobre komunikacije,bez koriscenja ovakih reči I čemu sve ovo.Mozda sam staromodna ali evo pojasnite mi 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jednostvano sve je u dekadenciji, nista cudno...Dama se ne gleda po slici I kakav joj je avatar,na kraju krajeva mozda I jesam samo mazoNekad su dame i preferirale slike gde izgledaju kao prefinjene, elegantne gospodje, a sada stavljaju sado mazo ribe kao avatarjednostvano sve je u dekadenciji, nista cudno...
Neka, neka, ne smeta to meni, njamDama se ne gleda po slici I kakav joj je avatar,na kraju krajeva mozda I jesam samo mazoili nesto više
Ali da se nadovezem na ovo,generalno muškarci kod nas su dosta konzervativni,sirovine koje takve devojke gledaju kao prostitutke ,lake žene,droce jer zaostajemo u dosta toga kako u društvu tako I životu,samim tim te žene na žalost moraju da se kriju,skrivaju kroz neke lažne profile,avatar,I lažne slike.Dama se ne gleda po slici I kakav joj je avatar,na kraju krajeva mozda I jesam samo mazoili nesto više
Ma idiotizam, sta mogu da kazem....isto kao "omg", ili najgori od najgorih "red flag"...Šta imaš da kažeš povodom btw,to ti meni reci![]()
Ok ali sta je btw? Šta to kod nas znaci?ja bih rekla izmedju ostalog...Zar ne?Neki izrazi nemaju odgovarajući prevod
Kako bismo preveli WTF
Šta, kog đavola..
ŠKĐ ?
Uzgred / UostalomOk ali sta je btw? Šta to kod nas znaci?ja bih rekla izmedju ostalog...Zar ne?
Jasno sve ali....ovi ljudi koji to koriste u razgovoru nemaju malo godina,a dosta mi je sirok krug prijatelja i nisu klinci da se razumemo to su sve zreli ljudi preko 30 godina. I ja sam tih godina ali ne izrazavam se tako.možda je pre sto godina i "itd." izgledalo tako, ko će ga znati
To mi je malo gluplje.Ok ali sta je btw? Šta to kod nas znaci?ja bih rekla izmedju ostalog...Zar ne?
Ahahhahahha kraljbtw, meni uopšte ne smeta wtf
Neko piše nepismeno, neko se izražava kičerajski... koliko ljudi - toliko ćudi...Jasno sve ali....ovi ljudi koji to koriste u razgovoru nemaju malo godina,a dosta mi je sirok krug prijatelja i nisu klinci da se razumemo to su sve zreli ljudi preko 30 godina. I ja sam tih godina ali ne izrazavam se tako.![]()
Ne znam zaista,izvinjavamNeko piše nepismeno, neko se izražava kičerajski... koliko ljudi - toliko ćudi...
BTW, zašto je ova tema na "Zdravlju"?
Na koga ciljas da je nepismen?Neko piše nepismeno, neko se izražava kičerajski... koliko ljudi - toliko ćudi...
BTW, zašto je ova tema na "Zdravlju"?
Možda si slučajno? WTF!Ne znam zaista,izvinjavammozda sam slučajno postavila tako temu.
Gde su nestale stare dobre komunikacije,bez koriscenja ovakih reči I čemu sve ovo.Mozda sam staromodna ali evo pojasnite mi![]()