Kakva je nasa spoljna politika?

Kakva je nasa spoljna politika?

  • Dobra

  • Losa

  • Zar je imamo?


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Politika je konfuzna, Tadic je dozvolio NWO kretenima da preuzmu celokupne medije i kulturu, tu je situacija katastrofalna.
Na kosovu Srbi sve teze zive, EULEX pravi drzavu Kosovo a ne pomaze Srbima. U Crnoj gori sikaniraju Srbe koji su obespravljeni, sa 33% oni nisu konstitutivan narod, u BIH na sve nacine pokusavaju da ukinu Srpsku, u Vojvodini krijuci sastavljaju neki statut koji ne sme niko da vidi, a to predstavlja uvod u secesiju, u Hrvatskoj su Srbi etnicki ocisceni, u makedoniji su davno nasilno asimilirani. Sve u svemu , ako nam rusi na pomognu obrali smo bostan.
 
..odlichno je to shto ne zavisimo samo od jedne strane , koja nas je sve vreme ucenjvala i poigravala se sa nama..ovako smo mirni neko vreme , pustili smo velike malo da se kidaju..izbili smo im glavni adut iz ruke, a to je ekonomska zavisnost..dakle, vishe EU nije jedina opcija i to je dobro..zhiveo kockalone..i nasha diplomatija..
 
Без јасног циља, тумарање, пузање, лизање гоозица свакоме на сваком ћошку, политика личних интереса, сматрање државе чији си представник личном прћијом,
Дно-дна............,
 

Back
Top