jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Не бринем за њих, далеко било(
), него ме интересује шта мислите каква је будућност странке у случају да изгубе власт на следећим изборима?
Све су прилике да ће они јако тешко поново формирати Владу. Опада им подршка, константно. Упрљани су, провљени, истрошени, максимално компромитовани... презасићене масне киселине.
Моје мишљење је да ће они као опозициона странка потпуно пропасти, ако СНС формира власт. То је врло реална опција.
Ако СНС дође на власт, они ће преузети еуропску штафету и ДС ће изгубити тапију на приче о ЕУ коју држи дужи низ година. Поред тога, ако знамо да је ДС партија састављена искључиво из интереса, расуће им се чланство преласком у СНС ради задржавања бенефиција и послова које су већ стекли у претходним годинама.
У том случају, ја мислим да ће они пасти на неких 10%, мање-више.
Штза ви кажете?
), него ме интересује шта мислите каква је будућност странке у случају да изгубе власт на следећим изборима?Све су прилике да ће они јако тешко поново формирати Владу. Опада им подршка, константно. Упрљани су, провљени, истрошени, максимално компромитовани... презасићене масне киселине.
Моје мишљење је да ће они као опозициона странка потпуно пропасти, ако СНС формира власт. То је врло реална опција.
Ако СНС дође на власт, они ће преузети еуропску штафету и ДС ће изгубити тапију на приче о ЕУ коју држи дужи низ година. Поред тога, ако знамо да је ДС партија састављена искључиво из интереса, расуће им се чланство преласком у СНС ради задржавања бенефиција и послова које су већ стекли у претходним годинама.
У том случају, ја мислим да ће они пасти на неких 10%, мање-више.
Штза ви кажете?