kakoo prekinuti bezbolno?

zezas li me?
pa evo 50-ljudi sam ' angazovala' da 'glavobolja' zajedno samnom kako da bude sto bezbolnije...jer da, i ja vjerujem u bumerang..i necu da zabijem noz nikom ni u srce ni u ledja...:(

zato ti kazem najbolji, najljudskiji nacin. ispricaj mu ovo sto i nama. reci da su se emocije negde izgubile, da nije njegova greska, da je tako kako je. da ne zelis da ga povredis, bas naprotiv, da ti tvoja iskrenost ne dozvoljava da glumis emocije..da mu, na kraju, zelis sve najbolje...ebiga, zivot je surov..:(

Najbezbolnije je da kazes istinu. Sve drugo je bzvz jer je u pitanju kukavicluk tog koji ostavlja i potcenjivanje intelekta tog drugog. Ja sam na kraju veze od osam godina rekla - Volim ja tebe i nisi ti nista kriv, problem je u meni! Posle par meseci kada smo izasli na kafu, rekao mi je kako mu je u tom trenutku doslo da me osamari bez obzira koliko me voli jer sam ga ponizila mojim losim misljenjem o njemu i njegovoj inteligenciji.

Najbezbolnije je da kazes istinu. Sve drugo je bzvz jer je u pitanju kukavicluk tog koji ostavlja i potcenjivanje intelekta tog drugog. Ja sam na kraju veze od osam godina rekla - Volim ja tebe i nisi ti nista kriv, problem je u meni! Posle par meseci kada smo izasli na kafu, rekao mi je kako mu je u tom trenutku doslo da me osamari bez obzira koliko me voli jer sam ga ponizila mojim losim misljenjem o njemu i njegovoj inteligenciji.

posle osam god!!!o boze,svaka cast...

...ma kako god okrenes stoka si..al' eto tako mi zene odugovlacimo,pisemo teta savetama,propitujemo po forumima,dnevnicima.....da izbjegnemo i odlozimo neizbjezno....

Ostavila si ga i onda otisla sa njim na kafu?

Zene jeste vi pokvarene, ali ne mozete vi biti toliko pokvarene koliko muski mogu biti jadni i glupi.

Ja sa tobom na njegovom mestu ne bi vise otisao na kafu cak i da mi je poslednja u zivotu..

Stvarno ovim nasim supcima fali muskosti, nije ni cudo sto su zene toliko isfrustrirane.

Ostavila si ga i onda otisla sa njim na kafu?

Zene jeste vi pokvarene, ali ne mozete vi biti toliko pokvarene koliko muski mogu biti jadni i glupi.

Ja sa tobom na njegovom mestu ne bi vise otisao na kafu cak i da mi je poslednja u zivotu..

Stvarno ovim nasim supcima fali muskosti, nije ni cudo sto su zene toliko isfrustrirane.

Naravno da sam otisla sa njim na kafu! Ja sa svim svojim bivsim mogu da budem u drugarskim odnosima. Meni je to OK. Pa j.ebote nemozes nekog naterati da te voli. Svasta!

Naravno da sam otisla sa njim na kafu! Ja sa svim svojim bivsim mogu da budem u drugarskim odnosima. Meni je to OK. Pa j.ebote nemozes nekog naterati da te voli. Svasta!

Mislis ne moze on tebe naterati da ga volis.:lol:

E doci ce i tebi jednom da se zaljubis u decka a ne u njegov kesh, pa kad te bude sutnuo, al ce biti, "ajoooooooooj sta sam bogu zgresila, da me ostavi ljubav moja, dusa da mi pati, pica da mi vene dok on yebe druge zene..."

pa da..jako je smešno što si 100ka....u pravu je sinke...ovog poota tačno u metu....

Ma sta se ti mesas?:lol: Po tebi bi bilo logicno da sam se udala za njega, rodila dvoje dece i skakala mu ostatak zivota po glavi zato sto to nije ono sto sam zelela. Drugim recima da sj.ebem i njega i sebe. Tvoje razmisljanje me podseca na razmisljanje dokonih baba - Jaoj, sto je onaj ili ona djubre, ostavili su decka ili devojku posle 100 godina i sta ce taj ili ta sad neozenjen ili neudata u kasnim dvadesetim. Strasno!!!

Mislis ne moze on tebe naterati da ga volis.:lol:

E doci ce i tebi jednom da se zaljubis u decka a ne u njegov kesh, pa kad te bude sutnuo, al ce biti, "ajoooooooooj sta sam bogu zgresila, da me ostavi ljubav moja, dusa da mi pati, pica da mi vene dok on yebe druge zene..."

Kes? Obratio si se na pogresnu adresu! Nisam iz te price! Ne sudi o nekome koga ne poznajes!;)

pre tebe sam ja dao odgovor...............u je...izvini šo se mešam.......po meni je logično da ne zavrćeš čoveka i da miu kažeš onog trenootka kad osetiš da ga ne voliš.....a ne da se motaš sa njim navodno ne želeći da ga povrediš...a u stvari zbog sebe si sa njim...i zbog sebe odgoogovlačiš sa raskidom....to je po meni čist mazohizam.......a to šo ti možeš droogarski posle nekoliko meseci na kafu...s obzirom da nisi fer...verovatno je zbog toga da vidiš da li kod njega postoji još neka žiška....i da ga malo pržiš......mislim...tebi je smešno kad ti neko kaže da si 100ka...ša ima sa tobom da pričam........ae..

na koji nacin najbezbolnije raskinuti sa muskarcem?kako nastupiti..

U vezi ste i ne zelite vise biti u istoj.Razlog je: nijeste zaljubljeni vise..Muskarac vam je drag,'volite ga'...uradili bi ste sve za njega ...al' vise ne mozete da vodite ljubav a on jedino to trazi.Da mu pokazete stast,koje u vama vise nema.:sad:
Definitivno svjestan da nesto nije u redu,bili ste direktni,ali nada se da ce se sve rijesiti smo od sebe...da ce vas proci..razumije trenutni gubitak zelje..ali ne razumije sta vam je...kad nema razloga...vjeruje u svoju ljubav ..nada se..

Sta je najbolje uraditi a da se on posle toga ne osjeca bijedno?ili sta uraditi a da se posle toga ne osjecate kao djubre?Da jli je to moguce?

Pitanje je za muskarce i za zene koje su imale slicne dileme...i please budite ozbiljni:mrgreen:
Nabaci mu drugaricu.

gajic;6345401[SIZE="6":
]Najbezbolnije je da kazes istinu.[/SIZE] Sve drugo je bzvz jer je u pitanju kukavicluk tog koji ostavlja i potcenjivanje intelekta tog drugog. Ja sam na kraju veze od osam godina rekla - Volim ja tebe i nisi ti nista kriv, problem je u meni! Posle par meseci kada smo izasli na kafu, rekao mi je kako mu je u tom trenutku doslo da me osamari bez obzira koliko me voli jer sam ga ponizila mojim losim misljenjem o njemu i njegovoj inteligenciji.

to je to

E doci ce i tebi jednom da se zaljubis u decka a ne u njegov kesh, pa kad te bude sutnuo, al ce biti,

"ajoooooooooj sta sam bogu zgresila,
da me ostavi ljubav moja,
dusa da mi pati, pica da mi vene
dok on yebe druge zene..."

JC-hysterical.gif

Back