kako?

ZiggyStardustGirl

Početnik
Poruka
5
Bila bih vam jako zahvalna ukoliko biste mi predocili neka vasa iskustva sa muskarcem ribom. :? Znam jos da mu je podznak skorpija i da mu je mesec u blizancima... Totalno sam nemocna, nemam resenje za njega, tako je promenljiv...strasno. By the way, ja sam zena skorpija/strelac sa mesecom u vagi i do sada su svi padali kada sam to htela...Ali ovo...ovo je cudo!!!! :( :shock: A tako mi se dopada........ :!: Hvala svima unapred

Ako zelis brak racunaj na dvojne veze s njegove strane,a mnogo njegovih tripova i gluposti.

ZiggyStardustGirl:
Bila bih vam jako zahvalna ukoliko biste mi predocili neka vasa iskustva sa muskarcem ribom. :? Znam jos da mu je podznak skorpija i da mu je mesec u blizancima... Totalno sam nemocna, nemam resenje za njega, tako je promenljiv...strasno. By the way, ja sam zena skorpija/strelac sa mesecom u vagi i do sada su svi padali kada sam to htela...Ali ovo...ovo je cudo!!!! :( :shock: A tako mi se dopada........ :!: Hvala svima unapred

za brak neznam jer ce stalno gasiti tvoju vatru...
ali verujem ti sto posto da je njih lako zavoleti...bila sam u istoj takvoj situaciji-ja skorpija on ribe
vise ti lezi(po horoskopu)da budes sa skorpijom ali ako si osoba koja voli miran zivot i bez nekih akcija,onda si naisla na pravu osobu!
PORED TOGA SU JAKO EMOTIVNE OSOBE I LAKO IH JE RANITI
...
pozdrav!

Back