Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
рећи блиској пријатељици да је момак којег сматра за љубав свог живота најобичнији кретен, а уз то још и криминалац?
Нема намеру да јој тако нешто кажем.
Јер, иако сам ја прави за њу, она није права за мене...
Ма наравно да нећу да јој кажем...
Но, шокирао сам се кад смо се нас двојица срели...
Два дана ми је причала о њему и мени би драго што је коначно нашла неког...
Дуго је сама и тако то на ту тему...
Међутим, кад смо се срели, ја укапирам да га познајем...
И сад се питам како једна тако интелигентна и виспрена девојка може да купи такву бедну причу...
Изгледа да није битно шта се нуди већ начин на који ми себе убеђујемо шта је то што нам треба...
A sto ti mislis da TI znas sta je najbolje za NJU...?
рећи блиској пријатељици да је момак којег сматра за љубав свог живота најобичнији кретен, а уз то још и криминалац?
diki, pa nisam valjda tako losh![]()
Не мислим да ја најбоље знам шта је добро за њу...A sto ti mislis da TI znas sta je najbolje za NJU...?
diki, pa nisam valjda tako losh![]()
Не мислим да ја најбоље знам шта је добро за њу...
Једноставно, он није добар ни за кога...
У поређењу с њим, и ти би био радо виђен у мом окружењу...
И сад се питам како једна тако интелигентна и виспрена девојка може да купи такву бедну причу...
Ljubav nije slepa, serete ko foke.