Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.778
Uvek moras ti da dominiras ,,ispipati ih iz svih uglova i ne dozvoliti da one vode igru.Svojom iskrenošću,ispao sam budala što nisam glumeo ali neka,to sam ja.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek moras ti da dominiras ,,ispipati ih iz svih uglova i ne dozvoliti da one vode igru.Svojom iskrenošću,ispao sam budala što nisam glumeo ali neka,to sam ja.![]()
Zašto sam ja očekivao da vi razumete sarkazam
znači nisi ništa je8o sinoć?Zašto sam ja očekivao da vi razumete sarkazam
Jesam baš tupson![]()
Ti ćeš prva znati,ne brini,znam ja da si ti moj verni pratilac i da sam tvoj nedosanjani sanznači nisi ništa je8o sinoć?
Samo budi to što jesi i ne brini !Kako se obraniti od nehebičara,paćenika,nedohebanih žena,smoruša,njihovog prepumpanog ega po društvenim mrežama a neispasti kreten,hvalisavac,lažov.
Ćutati,ignorisati,trpeti glupe komentare,spustiti se u njihov životno društveni talog.
![]()
Bog oprašta,mene vršnjak boli za vas![]()
Ponovo pročitaj ono iza zarezaKako, bre, u istu recenici Boga i vršnjaka...
A ja mislio ti ozbiljan lik...
Ne mogu, glup sam ja za tebe, ne razumem tvoj sarkazam, jbgPonovo pročitaj ono iza zareza![]()
Opušteno,razumem teNe mogu, glup sam ja za tebe, ne razumem tvoj sarkazam, jbg![]()
Pojedu mu svu živu ogradu i cveće i baštu unište. Kučke bradate!A što bi se branio od nedojebanih žena?
Nosi motku sa sobom da ih držiš dalje od sebe, ne dao Bog da opet smaraju za neki seksDosadjuju mi![]()
Nemoj tako,to su žene,nemoj nasilje.Nosi motku sa sobom da ih držiš dalje od sebe, ne dao Bog da opet smaraju za neki seks