Kako

Covek s godinama treba da stice neku mudrost, mir, prosvetljenost, koji nastaju iz iskustava i teznje da se uzdigne malo...a ne da pise kako bi snifao pichkicu, kako ima golem kkurac, kako moze da jjebe 6 sati bez stajanja, kako je jjebao hiljade zena itd....
i uz sve to, nada se da mu neko veruje

IMG-20260228-WA0002.jpg

Kako se obraniti od nehebičara,paćenika,nedohebanih žena,smoruša,njihovog prepumpanog ega po društvenim mrežama a neispasti kreten,hvalisavac,lažov.
Ćutati,ignorisati,trpeti glupe komentare,spustiti se u njihov životno društveni talog.
🤔🤔🤔
Као Џим Кери. Нађеш двојника, некога ко је леп, згодан и паметан као ти, пустиш га у свет, сачекаш да се неебичари, паћеници, недоебане жене и сморуше залепе за њега, а ти онда лепо својим путем. Само, свеједно мораш да пазиш да се не нађеш у центру пажње. Тако ти је то кад си ретка звер.

Stvaralastvo ako znas kada si sam da ces raditi nesto uzviseno,stvaralacki pisati knjigu,komponovati muziku Itd, tebe ce biti bas briga kako se ostali ljudi oko tebe ponasaju jer znas dodjes kuci sva energija ti je usmjerena na prave stvari
Предлажем писање романтичне поезије.

Као Џим Кери. Нађеш двојника, некога ко је леп, згодан и паметан као ти, пустиш га у свет, сачекаш да се неебичари, паћеници, недоебане жене и сморуше залепе за њега, а ти онда лепо својим путем. Само, свеједно мораш да пазиш да се не нађеш у центру пажње. Тако ти је то кад си ретка звер.

Предлажем писање романтичне поезије.
I sviranje na harfi. To je roUmantik.

Covek s godinama treba da stice neku mudrost, mir, prosvetljenost, koji nastaju iz iskustava i teznje da se uzdigne malo...a ne da pise kako bi snifao pichkicu, kako ima golem kkurac, kako moze da jjebe 6 sati bez stajanja, kako je jjebao hiljade zena itd....
Zašto da krije taj neki matori čovek istinu ili treba da je se stidi.
Ups,povredio je armiju nehebičara,isfrustriranih kvazi ribetina,ljubomornih drkadžija...evo stidi se
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nisam bitan ja,pitanje ne šta je to u ljudima.Koliko moraš biti bolestan u mozak da budeš ljubomoran na nekoga koga ne poznaješ,da mu zavidiš,da ti smeta njegov život.
Čisto ,pitam se,onako,za sebe🤔😉

Nisam bitan ja,pitanje ne šta je to u ljudima.Koliko moraš biti bolestan u mozak da budeš ljubomoran na nekoga koga ne poznaješ,da mu zavidiš,da ti smeta njegov život.
Čisto ,pitam se,onako,za sebe🤔😉

Pa jbg, zavidimo mi i Bredli Kuperu kojeg isto ne poznajemo, ali nije tu na forumu pa ne mozemo fa iskažemo svoju zavist i ljubomoru.

Tako da, šta da ti kažem - pošto si ti sledeci najjaci iebac u holivudu, onda moramo da zavidimo tebi. 🤷

Zašto da krije taj neki matori čovek istinu ili treba da je se stidi.
Ups,povredio je armiju nehebičara,isfrustriranih kvazi ribetina,ljubomornih drkadžija...evo stidi se
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Pravi jebach nikad ne prica o svojim seksualnim avanturama, to rade kompleksasi, time kompenzuju neki kompleks, zele da se nametne misljenje o njima kao o nekakvim ljubavnicima i jebachima, kao da je to ne znam kakav uspeh...

Pravi jebach nikad ne prica o svojim seksualnim avanturama, to rade kompleksasi, time kompenzuju neki kompleks, zele da se nametne misljenje o njima kao o nekakvim ljubavnicima i jebachima, kao da je to ne znam kakav uspeh...
Nikada se nisam hvalio,uvek odgovarao na pitanja sa naslova teme,nikada pomenuo ni jednu ženu.Nisam kriv što imam prošlost,život,uspomene,doživljaje koji paraju oči i mute bolesne mozgove.
Sve je to meni jasno,kristalno,samo sam pitao da li odgovarali ili ignorisati takve.🤔

Back