- Poruka
- 2.412
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svojom iskrenošću,ispao sam budala što nisam glumeo ali neka,to sam ja.Како си дошао у ситуацију а мораш да се браниш?
Узми свакој рецку, и овако ће после да причају да си овакав и онакав. Боле те уши.Svojom iskrenošću,ispao sam budala što nisam glumeo ali neka,to sam ja.![]()
Samo reci,za tebe i u bunarIsključiš se sa interneta i spaseš nas sve.![]()
Budi svoj. Koja te ceni daće ti malo sreće.Svojom iskrenošću,ispao sam budala što nisam glumeo ali neka,to sam ja.![]()
Svoj sam druže,hvala,svoj i to i jeste ono što muči ovu populaciju o kojoj pišemBudi svoj. Koja te ceni daće ti malo sreće.
Isti mozak nam je.Svoj sam druže,hvala,svoj i to i jeste ono što muči ovu populaciju o kojoj pišem![]()
Mislim istoIsti mozak nam je.
Nikako!Kako se obraniti od nehebičara,paćenika,nedohebanih žena,smoruša,njihovog prepumpanog ega po društvenim mrežama a neispasti kreten,hvalisavac,lažov.
Ćutati,ignorisati,trpeti glupe komentare,spustiti se u njihov životno društveni talog.
![]()
Trpim tako fino,pomognu mi one cure koje me poznaju,matorke one 91,92 i ove milfare starije.Nikako!
Njihovo je vrijeme doslo.
Trpi.
Ti si baš takva, istina i samo istina. Zato tebe i cenim najviše.E, koliko sam ja puta ispala blesava što saspem istinu medj folirante al zabole me baš...

Pa i nema al trenutno me zabole baš...Ti si baš takva, istina i samo istina. Zato tebe i cenim najviše.
Mada ova temilica i nema veze sa ljisom, a?
Ima,skoncentriši seTi si baš takva, istina i samo istina. Zato tebe i cenim najviše.
Mada ova temilica i nema veze sa ljisom, a?
Ja se kacio do skora necu vise forumasice ishtu piletinuNista gore nego kad se mator covek blamira po internetu na temama o sexu, nekako je ljigavo i creepy...
Misliš na ove 35+ ili.Nista gore nego kad se mator covek blamira po internetu na temama o sexu, nekako je ljigavo i creepy...
Covek s godinama treba da stice neku mudrost, mir, prosvetljenost, koji nastaju iz iskustava i teznje da se uzdigne malo...a ne da pise kako bi snifao pichkicu, kako ima golem kkurac, kako moze da jjebe 6 sati bez stajanja, kako je jjebao hiljade zena itd....Misliš na ove 35+ ili.![]()
Ja bih preporučila ovo.Ćutati
Posle pola minuta bismo spremali panaiju.Covek s godinama treba da stice neku mudrost, mir, prosvetljenost, koji nastaju iz iskustava i teznje da se uzdigne malo...a ne da pise kako bi snifao pichkicu, kako ima golem kkurac, kako moze da jjebe 6 sati bez stajanja, kako je jjebao hiljade zena itd....
Stvaralastvo ako znas kada si sam da ces raditi nesto uzviseno,stvaralacki pisati knjigu,komponovati muziku Itd, tebe ce biti bas briga kako se ostali ljudi oko tebe ponasaju jer znas dodjes kuci sva energija ti je usmjerena na prave stvariKako se obraniti od nehebičara,paćenika,nedohebanih žena,smoruša,njihovog prepumpanog ega po društvenim mrežama a neispasti kreten,hvalisavac,lažov.
Ćutati,ignorisati,trpeti glupe komentare,spustiti se u njihov životno društveni talog.
![]()